Граници за освојување

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
ewwwwwww...ej mene zakon ne me fakja a ne pa magija... :)

nikogas ne sum razmisluval na taa tema no edno me interesira: "STO KE SE SLUCI AKO DECKOTO NAUCI ZA TOA?"

hahahaha

Se iznacitav postovi ... magii .. ovo ono ...

Ja neam granici pri osvojuvanje ... (dobro za mene ne postojat magii ovo ono) ... ja neam granica idam do kraj ... kraj mislam na toa deka se bi napravil shto smetam deka ke i go privlecam vnimanieto i ubedam preku gestovi i situacii deka nema da napravi greshka dokolku bide soo mene. i moze da trae i godinia dena i 1 den zavisi od devojkata ... ali kad tad ke bidam so nejze :)

Nemozam da poveruvam, kako moze nekoj da napravi tolku bedna rabota???
Toj sto go sakas, treba sekogas da se grizis za nego i dokolku toj ne te saka, i e so druga i e sreken, treba i ti da bides srekna zaradi toa. Na nekoj sto go sakam mu posakuvam se najubavo, pa makar i da ne e so mene. Ako e toj sreken togas sum i jas. Licno mislam deka ne postojat magii, no lugeto sto pravat ili barem veruvaat deka napravile magija mi se najbednite sustestva, pogotovo koga se raboti za ljubov.

P.S. ne i se pogodil nekoj sto ne pie kafe, pa togas ke ja videv sto ke praese:lud: :nerv:

kikiki напиша:
Nemozam da poveruvam, kako moze nekoj da napravi tolku bedna rabota???
Toj sto go sakas, treba sekogas da se grizis za nego i dokolku toj ne te saka, i e so druga i e sreken, treba i ti da bides srekna zaradi toa. Na nekoj sto go sakam mu posakuvam se najubavo, pa makar i da ne e so mene. Ako e toj sreken togas sum i jas. Licno mislam deka ne postojat magii, no lugeto sto pravat ili barem veruvaat deka napravile magija mi se najbednite sustestva, pogotovo koga se raboti za ljubov.

P.S. ne i se pogodil nekoj sto ne pie kafe, pa togas ke ja videv sto ke praese:lud: :nerv:

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Mnooogu bedni se tie stvari ...toa tie kao aj mi teknalo sea poshot sum bil povreden od taa osoba ajde da se zanimava malku so negoviot/nejziniot zivot ... mislam ... gledaj si za sebe i neka ne te boli uvo za drugite

Zbratko напиша:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Mnooogu bedni se tie stvari ...toa tie kao aj mi teknalo sea poshot sum bil povreden od taa osoba ajde da se zanimava malku so negoviot/nejziniot zivot ... mislam ... gledaj si za sebe i neka ne te boli uvo za drugite

A zamislete si samo ima devojki koi odat na gledacki i nosat sliki od deckoto i konec od negova obleka, za gledackata da napravi magija da ostanat cel zivot zaedno i da se sakaat mnogu:lud:.
A ima i takvi devojki koi pravat magii, za da rasturat nekoja vrska i da si go vratat deckoto.
Ne mi e jasno kako mozat da veruvaat deka gledacka moze da napravi takvo nesto??? Do dusa ima takvi devojki koi se lazat i veruvaat deka decko i ke si go vrati na vakov nacin. Jas nikogas ne bi otisla tolku daleku za nekogo, ako treba i cel zivot da go sakam tipot. A ako doznaam deka nekoj mi pravi vakvi raboti ima perduvi da letaat :bip: :nerv: :lud:

Мое мислење е дека таквите "магии" им се фајќа само на тие што веруваат и прават такви работи.... нормално останува и самата мистерија на дека можеби и има некој ефект сето тоа "Мамбо-Џамбо".... јас лично сум против..... не верувам во тие ствари.... но пак од друга страна сум слушнал и видел некои "чудни" ситуации.... така да мислам дека тие што тоа го прават се вадат на тоа дека: Целта ги оправдува средствата :pishtoldz :lud: :icon_lol:

Леле кои глупости!!!
Никогаш не би направила нешто такво, ке ги искористам сите мои способности за заведување или било што друго, ќе одам ке му кажам дека го сакам и слично .. ама никогаш не би пробала со бајачки гатачки или слично. Многу ниско ми е таквото размислување. Ако треба да сум заедно со некого ќе бидам, а ако не треба .. џабе ми се сите бајачки на светов да ги соберам :)
Сосила убавина не бидува .. така да ...

:nesvest: ...која глупост, која наивност, која гадотија...а што ако дечко сака да се заљуби девојка у него спермација треба да и стаи у чај...?
ова може да го направи само детуле без два грама мозок...каква иронија...:nesvest:

Типот пиел 3 плус едно во едно Јакобс. Штом останале заедно, сигурно кафето му се засвиѓало. Сега дур е типката на црвено, ја цеди ко лимун.

Шала на страна. Пре би да ме среди ко мало дете у кревет наместо да ми да ми се цеди у кафе. Тие работи ми се патетични и одразуваат нечија глупост. Да дознаам дека такви работи ми правела, не во кафе, ќе и се измочам во гравот.
Границите сам ги поставува човек. Моја е балосување до утре сабајле. После, ко шо вика Алита, ни „спермација“ у утрински бурек не помага.

Магично делува нечија насмевка, нечии движења, лице, зборови ... а сатисфакција постои само кога ќе успееш некого да добиеш сам, достоинствено и вооружен единствено со сопствениот шарм. Значи, кога е во прашање освојувањето, дозволено е она што ми го дозволува достоинството.

Обидите да се добие некој со неколку капки менструална крв, вода врз која некое бабиште (за соодветна надокнада) шепнало неколку неразбирливи збора и сл., покрај тоа што се невозможни, се и индикатор на ниска самодоверба, барем според мене.

Ја знам за една...е вака иде:
Зимаш цигара и со пенкало го пишуваш името на тој за кој што ја правиш маѓијата. Земаш игла и се боцкаш и со крв го премачкуваш името на цигарата. И после ја палиш...Како ја запалуваш викаш - како што ја палам оваа цигара така да се запалиш и ти по мене - 3 пати. На половина цигара викаш пак 3 пати - како што гори оваа цигара така и ти да гориш по мене. И на крај кога ја гасиш викаш - како што ја гасам оваа цигара така да изгасне и твојата љубов кон сите други девојчиња освен мене.

Ја за жал на имам пробано оваа, али на заебанција беше у 5 саат сабајле коа немавме друга работа па се глупиравме полу-пијани. Да не се излагол некој од помладиве на форумот да ја проба :) За мене не успеа (нормално пошто се глупости)...је да го смував типот после некој ден али сигурно не беше ради маѓијата...повеќе се должеше на мојот неодолив шарм :P
Стварно се глупости али тепање време е, исто како и вражењето на карти што е. Ако имаш пола саат и немаш што да правиш глупирај се. Али само да не иде до такви екстремности како што го напиша примерот дивајн гадно у пичку матер да му дадам менструација да пие...после ќе ми биде одвратно да го бакнам. Болест!

Пред скоро време читав исповед на една млада девојка на незнам која страна и се одземав од тешката глупост која ја имаше направено. На кратко да ви раскажам па ќе коментираме околу тоа ... била заљубена во некој дечко долго време но освен другарство со него немала ништо повеќе. Од некои другарки разбрала за некаква финта (уствари магија би му дошло) како да направи да се заљуби дечково во неа и без размислување го направила тоа. Финтата беше да зачува по некоја капка крв од менструација (мислам дека беше од неколку месеци по ред) и таа собрана количина да му ја даде на дечково во кафе дека најмалку се осеќало така. Веднаш откако заминал дечково од кај неа (после испиеното кафе) и се јавил на телефон со тешка љубовна изјава и као и ден денес се заедно и овој многу ја сакал и таа била најсреќна.:ija: :nesvest:
Е сега, незнам дали такви работи фаќаат, сум слушала доста слични глупости и не ми ни паднало на памет да пробам некогаш.
Муабетот ми е, дали вие имате граница до која би оделе за да го привлечите и заведете партнерот, која е таа или едноставно не бирате средства ако сте многу заљубени? Ако знаете дека ваков еден начин (како примерот погоре) сигурно успева, дали би се решиле да го пробате? Ако да, не би ви сметало понатаму да живеете со фактот дека тој/таа не ве сакал/а без вашиот според мене низок потег?

п.с. Ако го најдам текстот на девојката ќе ви го пастирам обавезно.:kez:
А што да правиме ние мажите ако сакаме да освоиме некоја девојка, може ли на заем да земеме крв од некоја девојка, мислам ако фаќа магијата? :nesum:

А со чај фаќа? Тампонот ќе се искористи директно, како филтер...

Штом е таква работата со овие магиите утре зимам убави ЦДа (интересни со голи женски) и ќе и ставам јас нешто во сармата на мојата па да ме сака цела вечност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom