Граници за освојување

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Во љубовта и војната велат се’ е дозволено. Ама, во љубовта каде што двајца се сакаат и прават се за да ја одбранат својата љубов.

Ова ќе е некоја изопачена љубов. Исто ко да не ти дава некоја и да ја легнеш со шпанска мушичка...немет филинг...башка со тоа се докажува за неспособноста да заведеш некого.

Прво, она со менструацијата беше гаааааадно !
Ама it takes all sorts, so ...
Инаку за мене, си имам граници на освојување. Сум правела секакви глупости, пораки, мсн адд и секакви слични финти, но ништо како...она! :pov:
Не сум суеверна, но некои луѓе претеруваат. Да би знаел типот што му направила не би го осудувала за реакцијата.

Инаку, за освојување ако тргне, ок. Ако не ја бива, пак ок бе бачко. Не е единствен, ниту толку вреден за на крај да испадне дека трудот бил вложен залудно.

Еј каква тема, :pos:
А ние машките што треба...сперма од неколку недели у сuтлијач да стаеме?

Шега на страна, имам слушнато за овој метод од колешките на работа. Ништо повеќе од една голема женска глупост. Па ај нешо друго, ама менструација бре...леле кој гадови се :pos:

Ух ... мене таква магиа да ми напрат ... не ке да ме фати сигурен сум ... да не збораме дека ако имам нешто во кафето ке сетам и ке колам после .... Е сега за то до која граница јас би одел ... Па јас сум фин и културен дечко .. ко ке ми речат не ... го свакјам како не . Освен то не влозвам труд во жени ... Ако таја неќи .. исклучваме од список , и одиме понатаму ... сепак некаде околу 3 милијарди жени на севтот се ... а јас не сум до нигде со поминвањето на сите . :pos2::pos2::pos2:

Мислев да отворам слична тема,но поентата е иста,затоа ќе продолжам овде.
Колку далеку можете да отидете во заведувањето и освојувањето?Што ако постојано ве одбиваат,минат години,а до вас не стасала особата која ја освојувате,овде завршува приказната?
Кој е моментот на освестување кога личноста кажува:Доста ми е,иди во к*рац има и други?

Јас можам и со години да се трудам околу нештото кое ме предизвикува,но доволни се 5 секунди да отерам во неповрат некој.Зависи колку ќе ми згази на жуљ,а тоа не мора да биде некоја драма,едноставно неубаво однесување кое во лош ден не би го толерирала.

Ako si se fatil na oroto doigraj go dokraj, duri i da e vlasko!
Ako ne, parno ne ni zapocnuvaj!
Toa e moe moto!

Do krajnata cel, nema otkazuvanje!

Ako si se fatil na oroto doigraj go dokraj, duri i da e vlasko!
Ako ne, parno ne ni zapocnuvaj!
Toa e moe moto!

Do krajnata cel, nema otkazuvanje!

Господ наш рекол почитувај ги сите и нивната волја аналогно на тоа ако некоја перманетно ти дава на знаење дека не си и во распоредот за букаке не е рисјански да напињаш и сега има законче за харасмент па ако не те дочепи раката божја може да те дочепи бркот на Јанкуловска.

Глупаво е да се падне на така ниско ниво, да се биде опседнат со некоја личност така да одиш до бизарни крајности, како магии и слично. Тоа може да му се деси само на слаба и крајно себична личност, кукавица која одбива да се соочи со вистината и да продолжи понатаму.

Веднаш откако заминал дечково од кај неа (после испиеното кафе) и се јавил на телефон со тешка љубовна изјава и као и ден денес се заедно и овој многу ја сакал и таа била најсреќна

Ако се препознае некој во приказнава или некако стигне до него,се сомневам дека ќе бидат пак заедно... :pos2:

Иначе ајде женски верувам дека прават такви работи,али ми кажуваа за еден дечко од Србија што бил толку очаен кога раскинал со девојка му,што за малку ќе завршел во лудница поради такви глупости.... има свашта по светов не се чудeте! :tapp:

опсесивно компулсивно нарушување со знаци на тешка ретардација.

само... не сфаќам како сеуште има по светов лујѓе кои веруваат во вакви глупости.

“магии“ си праиме самите ние во глаите...

Господ наш рекол почитувај ги сите и нивната волја аналогно на тоа ако некоја перманетно ти дава на знаење дека не си и во распоредот за букаке не е рисјански да напињаш и сега има законче за харасмент па ако не те дочепи раката божја може да те дочепи бркот на Јанкуловска.

Која може мене да ми одолее? нема таква. Повремено има некои кои мислат дека ме нејќат, ама подоцна сфаќаат дека грешеле.

Инаку БРКАТА црна комитска на Јанкуловска нема да може да ме дочепи никогаш.
Ај плеј вит рејзорс, еее!

Еј каква тема, :pos:
А ние машките што треба...сперма од неколку недели у сuтлијач да стаеме?

Шега на страна, имам слушнато за овој метод од колешките на работа. Ништо повеќе од една голема женска глупост. Па ај нешо друго, ама менструација бре...леле кој гадови се :pos:

Не бе, у гриз се става, не у сутлијач.

Пред скоро време читав исповед на една млада девојка на незнам која страна и се одземав од тешката глупост која ја имаше направено. На кратко да ви раскажам па ќе коментираме околу тоа ... била заљубена во некој дечко долго време но освен другарство со него немала ништо повеќе. Од некои другарки разбрала за некаква финта (уствари магија би му дошло) како да направи да се заљуби дечково во неа и без размислување го направила тоа. Финтата беше да зачува по некоја капка крв од менструација (мислам дека беше од неколку месеци по ред) и таа собрана количина да му ја даде на дечково во кафе дека најмалку се осеќало така. Веднаш откако заминал дечково од кај неа (после испиеното кафе) и се јавил на телефон со тешка љубовна изјава и као и ден денес се заедно и овој многу ја сакал и таа била најсреќна.:ija: :nesvest:
Е сега, незнам дали такви работи фаќаат, сум слушала доста слични глупости и не ми ни паднало на памет да пробам некогаш.
Муабетот ми е, дали вие имате граница до која би оделе за да го привлечите и заведете партнерот, која е таа или едноставно не бирате средства ако сте многу заљубени? Ако знаете дека ваков еден начин (како примерот погоре) сигурно успева, дали би се решиле да го пробате? Ако да, не би ви сметало понатаму да живеете со фактот дека тој/таа не ве сакал/а без вашиот според мене низок потег?

п.с. Ако го најдам текстот на девојката ќе ви го пастирам обавезно.:kez:

Тука поуката е за мажите е:

1. На кафе - само на јавно место , у кафич.Не станувај за у ВЦ пред да го испиеш кафето(целосно).
Ако мораш да станеш,порачај друго под изговор дека не пиеш ладно.

2.Немој да даваш девојка да ти вари кафе,ниту пак пиј нешто друго освен вода кога си кај неа!!!

----->Не можам да сфатам како нема да го осетиме мирисот,ипак.:kesa:

Која може мене да ми одолее? нема таква. Повремено има некои кои мислат дека ме нејќат, ама подоцна сфаќаат дека грешеле.

Инаку БРКАТА црна комитска на Јанкуловска нема да може да ме дочепи никогаш.
Ај плеј вит рејзорс, еее!

Не бе, у гриз се става, не у сутлијач.

Да бе :), викаш на ручек и праеш супа со кнедли од гриз.

У милкшејк (посебно оние гадните од Мек) нема да се осети.Значи,момци ајмо реципроцитет.

Не сакам да сум дечкото и да дознаам за ова... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom