Граници за освојување

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.857
Пред скоро време читав исповед на една млада девојка на незнам која страна и се одземав од тешката глупост која ја имаше направено. На кратко да ви раскажам па ќе коментираме околу тоа ... била заљубена во некој дечко долго време но освен другарство со него немала ништо повеќе. Од некои другарки разбрала за некаква финта (уствари магија би му дошло) како да направи да се заљуби дечково во неа и без размислување го направила тоа. Финтата беше да зачува по некоја капка крв од менструација (мислам дека беше од неколку месеци по ред) и таа собрана количина да му ја даде на дечково во кафе дека најмалку се осеќало така. Веднаш откако заминал дечково од кај неа (после испиеното кафе) и се јавил на телефон со тешка љубовна изјава и као и ден денес се заедно и овој многу ја сакал и таа била најсреќна.:ija: :nesvest:
Е сега, незнам дали такви работи фаќаат, сум слушала доста слични глупости и не ми ни паднало на памет да пробам некогаш.
Муабетот ми е, дали вие имате граница до која би оделе за да го привлечите и заведете партнерот, која е таа или едноставно не бирате средства ако сте многу заљубени? Ако знаете дека ваков еден начин (како примерот погоре) сигурно успева, дали би се решиле да го пробате? Ако да, не би ви сметало понатаму да живеете со фактот дека тој/таа не ве сакал/а без вашиот според мене низок потег?

п.с. Ако го најдам текстот на девојката ќе ви го пастирам обавезно.:kez:

Луди работи... Нормално дека се глупости, ама кога некој ти го труби на глава (како на форумов) може и да поверуваш дека е вистина. Значи, УА DIVINE што им даваш вакви луцидни мисли на младите девојки на форумов.

Ако некогаш испијам крв од менструација, крв ќе сере тој што ми го направил тоа! :angry3:

Абе тоа ми беше пример, има и други работи со кои може буквално да се излаже партнерот за да се освои ... затоа прашав кои се границите општо ... за примерот не верувам дека некој ќе прекаже нешто ако му е познат:icon_lol:

Магија???

wow!Не би одела толку далку дефинитивно , тоа ми е многу среден век дејствие.Не мислам дека ако некој те сака , ќе те сака и со магија и без магија.Друго е да флертуваш со некој , друго е да му баеш , човече , не.Јас бев 5 години заљубена , па и сега уште да го сакам , никогаш не би го направила тоа.:nesvest:

Лелееееее комшивке си ме ужаснуела со приказнава....:ija: :ija: :ija:
Ова навистина не е нормално...до каде оди човечката глупост...ц ц ц ц ц ц...навистина немало граница :icon_lol:
Верувам само во себе и во моите способности, ако некој ми запне за око знам многу да направам, но ништо под достоинството, честа и деградирање на сопствената личност со такви и слични активности,кои и по претпоставка ( нели нејзе и успеало ) да успеат, никогаш не би ми дале комплетно задоволство,внатрешен мир и чиста совест...што е многу многу е :nesvest:

ГЛУПОСТИ! магии никад не би праела, па поготово не за дечко.:ija: :ija: :ija: не можам да поверувам дека ова е вистина. Гадно:lud:

Хммм никогаш немам вкусено менструација.... но некоја да ми подметне у кафе, па ќе ми го расипе кафето бре, кучка, никад нема да ја сакам, и магијата нема да и успее пошто и ја сум вештер. :kez: :kez: :kez:
Ако некоја ме сака доволно е да ми каже... Ако сакам некоја, ќе и кажам. А вакви будалаштини, оф леле мајкооо, што се не шета по планетава.

Магија не ме фаќа,а и такви бош муабети ме нервираат,демек правела нешто таму,магија ке фрла и ке ме освои.Нека проба на друг начин,ке успее,ама така само би ме изнервирала и ке постигне контраефект.

smetam deka taa prikaznata e ziva glupost i ja nikad ne bi pravela takvi stvari so cel da osvojam nekoj... Najdobar na4in za osvojuvanje e da se bide priroden... normalno nekogas i poveke od toa no sepak so "poveke od toa" SIGURNO ne mislam na pravenje magii ili nesto slicni... abe sramota:ija:

Јас не знам што се чудите на приказнава, како да не знаете дека се и сешто има на светов. Некогаш луѓето кога се очајни навистина не знаат да размислат што прават, бараат начин како да постигнат цел, не мислејќи кои средства ги применуваат за таа цел и колку е тоа гадно, ниско, одвратно, понижувачки.
Според мене нормална личност нема да го прави тоа, туку личност која не знае да најде нормален начин да привлече некого, не знае да се радува кога со свој труд ќе го постигне тоа. Без разлика колку сакаш некого, тоа не е оправдување да направиш некого будала на ваков начин.

Колку и да успева ова од примеров погоре, не би направила така никогаш, не ми ни паднало на памет да се служам со вакви работи. Ако треба ќе се мачам да освојам некого и месеци, ама барем ќе ми е послатко кога ќе успеам, а ако не успеам, тогаш ќе се појави некој друг.

Гадотија фала богу шо сум женско па нема ни да помислам дека некој ми ставил капки,мапки во кафе блак.

Мојата мајка велеше„Шо не се е прчило нема ни да се кози„превод на сила убавина небива,Никогаш не сум молила за љубов,после секоја изгубена доага послатка така да до толкави граници не би одела.

А и плус ако те дознае лелееееее мислам нацело ке го изгубиш,а така пак би можел човек да добие шанса.

Затоа деца прсти подалеку од такви гревови.

Мензис у кафе...? Ургхххх, да ми клаи некоја, па да дознаам. Па ќе и се серам у уста.

До каде оди човековата глупост мој Ајнштајне?????

Ulaj zenista !!!
Nikogas ne bi prvrzala nekoj pokraj mene so magija , to sto e moe ke si dojdi samo od sebe .

Свашта бе...па уште и колку била трпелива,собирала мензис неколку месеци...бљак!:ija:

Ух..........:ija::ija::ija:се гадам само кога ке помислам никогаш не би направила вакво нешто, па дури и да нема ништо друго што да се направи и да сум па колку и да е очајна.Замислете каква ке биде реакцијата ако дечкото случајно дознае како го освоила девојкава.............. бљак:ija::ija::ija::ija:

Back
На врв Bottom