Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ех, 7ца е топ, го терав на стариот ПЦ, супер си беше :)
башка ако толку ХР не го даваат, може темата да ја сменат да биде таква :D

XP rules
Vista drools
7 rules even more.

Него бегамо оф топик.
Дошол на 3.25 од графичката пошто му е интегрирана и таа му зима од рамот :)
Е сеа, интегрирана... Нема да иде V тоа. Ама за секој случај, КвикСилвер провери на game-debate GTA V и WItcher 3 се најтестирани игри сега.

Вчера го купив пц-то од анхоч голиат не можам да го отворам.. тоа е трагедијата :D. Нема да ја играм мирно додека не добијам потврда дека е во ред и нема да прегрева..
И јас пред 1 месец купив слична конфигурација, и мене така на почетокот и уште ми загрева и мириса ко на изгорено :D ама многу ми вела дека нормално било така дека е нов...

А зошто нејкат да се откажат од XP има две теории прва е специфичен софтвер за дијагностика кој е компитабилен само со XP и друго е послаб хардвер друга варијанта и не гледам уште да се користи XP, барем Виста нека си стави работи 100 пати подобро од XP и по стабилна е дури и од 7 и 8.1 :)

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Добро е ко не праша дали на Windows 98 ќе му ја тера. :D
Затоа што користи 32 битен оперативен систем.

Ти го кажав моето мислење за анхоч и нивните готови конфигурации овде, но очигледно џабе сум се замарал. Но ај барем уште толку да те разочарам - да, ќе ти прегрева компјутерот се' додека не купиш квалитетен кулер за процесорот и ново куќиште. Да, ново куќиште. Пошто очигледно тоа што го имаш има поголема намена како печка во зима отколку изнесувач на топол воздух од компјутерот.
А да, и ова. Можеш драстично да ја намалиш температурата на системот ако го отвориш капакот на куќиштето, но на тој начин ја губиш гаранцијата. Double fucked in the ass by Anhoch.

Не, туку пошто толку е лимитот за алокација на 32 битни оперативни системи.
Јас што да речам на лаптоп што ја играм? Мада не сум приметил до сега ко рингла да е врел, како и на секоја друга игра грее. Човече, па на Civilization V повеќе ми загрева ко ќе стасам таму 300-400 turn :)

амм, нешто грешно имаш напраено мислам, не верувам дека бара код на ниедна од верзииве

некој пишувал код досеа?
Ја инсталирав играта, уклучувам лаунчерот се логирав со rockstar social club акаунтот и тоа ми го дава.

Ја инсталирав играта, уклучувам лаунчерот се логирав со rockstar social club акаунтот и тоа ми го дава.
ама не треба Rockstar Social Club
ја пред да ја инстал, стаив exclusion на тоа 3drmgame.dll + на целиот GTA фолдер кај што ја инсталирав (немора, ама ако :D)
и после тоа не треба social club да се инсталира, и ја пуштав од десктоп кај што ми стаи шорткат (мењавам датум на 13ти април секојпат)

ама не треба Rockstar Social Club
ја пред да ја инстал, стаив exclusion на тоа 3drmgame.dll + на целиот GTA фолдер кај што ја инсталирав (немора, ама ако :D)
и после тоа не треба social club да се инсталира, и ја пуштав од десктоп кај што ми стаи шорткат (мењавам датум на 13ти април секојпат)
Средив хехе, фала ти сепак :D

Затоа што користи 32 битен оперативен систем.

Ти го кажав моето мислење за анхоч и нивните готови конфигурации овде, но очигледно џабе сум се замарал. Но ај барем уште толку да те разочарам - да, ќе ти прегрева компјутерот се' додека не купиш квалитетен кулер за процесорот и ново куќиште. Да, ново куќиште. Пошто очигледно тоа што го имаш има поголема намена како печка во зима отколку изнесувач на топол воздух од компјутерот.
А да, и ова. Можеш драстично да ја намалиш температурата на системот ако го отвориш капакот на куќиштето, но на тој начин ја губиш гаранцијата. Double fucked in the ass by Anhoch.

Не, туку пошто толку е лимитот за алокација на 32 битни оперативни системи.
Денеска после 17 ќе дојдат и како знаат
И јас пред 1 месец купив слична конфигурација, и мене така на почетокот и уште ми загрева и мириса ко на изгорено :D ама многу ми вела дека нормално било така дека е нов...
Bev do anhoch treba da se stavat dva dopolnitelni kuleri i nema da zagreva. Po 300 den e kuler..

Денеска после 17 ќе дојдат и како знаат

Bev do anhoch treba da se stavat dva dopolnitelni kuleri i nema da zagreva. Po 300 den e kuler..
Hahahha hostapleri bile, idiotizam uste 2 kulera falelo, ne znam sto da kazam ja bi im vletal so RPG toa da mi go kazat, isto kako da kupis avtomobil bez brisaci ustvari ... Idioti

Дечки може малку хепл? Заглавив со летањето, уште на почетните мисии на Тревор кога прв пат лета авион. Што и да правам на тестатурата авионот не реагира. Како управувате авион, на кои копчиња се лета. Пробав и WSAD, и тие горе 4,5,6,7,8... но ништо?

Дечки може малку хепл? Заглавив со летањето, уште на почетните мисии на Тревор кога прв пат лета авион. Што и да правам на тестатурата авионот не реагира. Како управувате авион, на кои копчиња се лета. Пробав и WSAD, и тие горе 4,5,6,7,8... но ништо?
WASD + numpad и за хели и за тоа Blimp-от

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom