Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не има проблем на The Paleto Score? Неможам да ја завршам мисијата, не ми излегуваат полицајци.

Умри три пати намерно, и стисни skip mission доколку тоа ти се дешава.

Читови има? :D
Сакам да се забављам малку хуху

Читови има? :D
Сакам да се забављам малку хуху
би требало?
ако нема, спремни се за да има пошо пред некој ден случајно истискав по тастатурата нешто, и ми се уклучи конзолна линија,
само пишуваше Cheat code над неа, и чекаше да пишам нешто.. :D

Пробај со новиот апдејт 5 на замунда нема да имаш проблем ниту со една мисија
Не сака ни со новиот апдејт, неможам ни да најдам некој фикс на гугл нема ништо за оваа мисија.[DOUBLEPOST=1430644737][/DOUBLEPOST]
би требало?
ако нема, спремни се за да има пошо пред некој ден случајно истискав по тастатурата нешто, и ми се уклучи конзолна линија,
само пишуваше Cheat code над неа, и чекаше да пишам нешто.. :D
http://www.cheatcc.com/pc/grandtheftauto5cheatscodes.html

Imam problem so prvata misija, koga ke izlezam nadvor po minuta dve mi se smrznuva ekranot, klika ctrl alt delete i pisuva gta v crashed.. resenie za ova? imam update 5 so crack v4

dali ja ima nekoj gta 5 na steam ili site crack igate? ako ja imate daj kazete steamovi da igrame zaedno heistovi da ne se pagjame so random lugje da failame stalno ;p

Се наоѓа и по некоја црна овца со оригинал верзија :D

Ја пунам касата, а цената не се намалува... Уште е $60.
Сеа мош ќе ќарам некој денар....

Колку пари е у Скопје? а колку онлајн порачка?

Еве ти цени за дигитална верзија, download. Цените се интересни, но колку се безбедни, не би знаел да ти кажам.

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Grand-Theft-Auto-V-CD-Key-(Digital-Download).html?setCurrencyId=3

43 ипол евра. Имам купувано од нив, се' помина во најдобар ред. Само треба убаво да ги следиш упатствата.

Дечки помагајте :) Уште сум заглавен на Prologue првата мисија.. кога излегувам надвор, поточно кога ќе дојдам до улицата надвор од дворот се смрзнува... HELP!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom