Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам кој тренер, извини :D
Иначе мислам дека рекоа (корисниците барем) дека в2 им работи многу подобро од в3, незнам дали има/кога ќе излезе подобра верзија
А ја неам проблеми до сеа, и ништо, апсолутно ништо посебно не требаше да направам (само exclude на .dll-то)
Верзијата ми е Repack by Maxagent

fdVi3uh.jpg

:cool:

Незнам кој тренер, извини :D
Иначе мислам дека рекоа (корисниците барем) дека в2 им работи многу подобро од в3, незнам дали има/кога ќе излезе подобра верзија
А ја неам проблеми до сеа, и ништо, апсолутно ништо посебно не требаше да направам (само exclude на .dll-то)
Верзијата ми е Repack by Maxagent
ај ако не е проблем по пп дај ми торент

Му се има случено на некој друг вакво нешто? Голема експлозија се слушна, и многу сирени имаше. Кога гледам патнички авион паднал

GTA5 2015-04-28 20-11-16-34.jpg

Според тоа што читав на нет, ова често се случувало во GTA SA, нешто што го немам начекано во неа. Тука прв пат ми се случи

wow. хахаха, мене не, ни таму ни тука ми се нема случено, ама иам приметено дека доста е „живо“.
многу работи се случуваат рандом дур играш онака на free roam, ми се свиѓа тоа :D

Дали се сеќава некој, не сум сигурен дали беше gta 1 или gta 2, многу јако збореше еден тип (добро, јако коа бев 6-7одд) онака, мафијашки и викаше нешто "hey, baroso" и мислам ти кажува што треба да правиш во мисијата, вовед некако... ми асоцира нешто на некој ќелав човек... ама никако не можам да најдам на youtube. Барајќи си најдов gta 5 spoiler lol.

Мене почна да ме заебава играва,после изиграни 2-3 мисии ми се гаси компјутерот,највероватно се загрева многу.

Мене едно 6-7 пати ми се има изгасено, ама играта,
2-3 пати од десен клик дур се бркам, испробував дали е од тоа :D
и другото коа мењавам карактер.
Еве сеа ми изгаси на сред мисија (Blitz Play) има еден дел кај што преминува од Franklin на Michael, а измеѓу нема време за autosave..
се надевам не е стално таму багот, утре одново ќе ја праам :D

Мене едно 6-7 пати ми се има изгасено, ама играта,
2-3 пати од десен клик дур се бркам, испробував дали е од тоа :D
и другото коа мењавам карактер.
Еве сеа ми изгаси на сред мисија (Blitz Play) има еден дел кај што преминува од Franklin на Michael, а измеѓу нема време за autosave..
се надевам не е стално таму багот, утре одново ќе ја праам :D
За таа мисија не фрлај бомби стоечки,само од кола и кога ги разнесуваш вратите на комбето исто така..

Дали се сеќава некој, не сум сигурен дали беше gta 1 или gta 2, многу јако збореше еден тип (добро, јако коа бев 6-7одд) онака, мафијашки и викаше нешто "hey, baroso" и мислам ти кажува што треба да правиш во мисијата, вовед некако... ми асоцира нешто на некој ќелав човек... ама никако не можам да најдам на youtube. Барајќи си најдов gta 5 spoiler lol.
Ќе ти крашнува секој обид.
Иди неколку страни назад, напишано е решението.

За таа мисија не фрлај бомби стоечки,само од кола и кога ги разнесуваш вратите на комбето исто така..
абе ја завршив, го уништив garbage truck-от и коа тргнува со getaway vehicle F му се јавува на Michael и камерата иде на него нели,
само шо зумираше на неговата локација, тогаш ми крешна.
ќе пробам пак после да видам

абе ја завршив, го уништив garbage truck-от и коа тргнува со getaway vehicle F му се јавува на Michael и камерата иде на него нели,
Направи така како што ти реков.

Ќе ти крашнува секој обид.
Иди неколку страни назад, напишано е решението.
You quoted the wrong guy.
Не пробувај ништо 10 пати ја пробав мисијата 10 глупости ми се исподесија ќе скршев се.
Најдобро кога ќе треба да стигнеш до getaway vehicle, самоубиј се 3 пати и стисни скип.

You quoted the wrong guy.

Не пробувај ништо 10 пати ја пробав мисијата 10 глупости ми се исподесија ќе скршев се.
Најдобро кога ќе треба да стигнеш до getaway vehicle, самоубиј се 3 пати и стисни скип.
Нема везе :D
Еве го решението.

1. Кога со Franklin правиш Ram на камиончето со парите, остани со Franklin во возилото и од прозор фрли го експлозивот на задните врати од превртениот камион и активирај го. Не смееш да излезеш со Franklin од неговото возило додека не ги разнесеш тие врати.

2. Кога ќе заврши пукањето и треба со Franklin да идеш до колата каде што си ја паркирал за бегство, на неколку метри пред таа кола фрли експлозив(sticky bomb) на земјата, и застани со камионот над експлозивот, излези тогаш од камионот и активирај ја. Значи и тука не смееш да ја фрлиш бомбата додека си на нога, мора додека си во возилото кое треба да го уништиш (ѓубретарското)

Исто и додека трае пукањето, освен RPG-то на Тревор, немој да користиш други експлозивни направи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom