- Член од
- 3 февруари 2013
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 1.028
Тренертрејнер?![]()

А ScriptHookV праве .log со "INIT: Error, unknown game version"
Уше нешо.
Кога и ставам update v3 има infinitive loading screen, а со update v2 си работе добро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тренертрејнер?![]()
ај ако не е проблем по пп дај ми торентНезнам кој тренер, извини
Иначе мислам дека рекоа (корисниците барем) дека в2 им работи многу подобро од в3, незнам дали има/кога ќе излезе подобра верзија
А ја неам проблеми до сеа, и ништо, апсолутно ништо посебно не требаше да направам (само exclude на .dll-то)
Верзијата ми е Repack by Maxagent
За таа мисија не фрлај бомби стоечки,само од кола и кога ги разнесуваш вратите на комбето исто така..Мене едно 6-7 пати ми се има изгасено, ама играта,
2-3 пати од десен клик дур се бркам, испробував дали е од тоа
и другото коа мењавам карактер.
Еве сеа ми изгаси на сред мисија (Blitz Play) има еден дел кај што преминува од Franklin на Michael, а измеѓу нема време за autosave..
се надевам не е стално таму багот, утре одново ќе ја праам![]()
Ќе ти крашнува секој обид.Дали се сеќава некој, не сум сигурен дали беше gta 1 или gta 2, многу јако збореше еден тип (добро, јако коа бев 6-7одд) онака, мафијашки и викаше нешто "hey, baroso" и мислам ти кажува што треба да правиш во мисијата, вовед некако... ми асоцира нешто на некој ќелав човек... ама никако не можам да најдам на youtube. Барајќи си најдов gta 5 spoiler lol.
абе ја завршив, го уништив garbage truck-от и коа тргнува со getaway vehicle F му се јавува на Michael и камерата иде на него нели,За таа мисија не фрлај бомби стоечки,само од кола и кога ги разнесуваш вратите на комбето исто така..
Направи така како што ти реков.абе ја завршив, го уништив garbage truck-от и коа тргнува со getaway vehicle F му се јавува на Michael и камерата иде на него нели,
само шо зумираше на неговата локација, тогаш ми крешна.
ќе пробам пак после да видам
You quoted the wrong guy.Ќе ти крашнува секој обид.
Иди неколку страни назад, напишано е решението.
Не пробувај ништо 10 пати ја пробав мисијата 10 глупости ми се исподесија ќе скршев се.абе ја завршив, го уништив garbage truck-от и коа тргнува со getaway vehicle F му се јавува на Michael и камерата иде на него нели,
само шо зумираше на неговата локација, тогаш ми крешна.
ќе пробам пак после да видам
Нема везеYou quoted the wrong guy.
Не пробувај ништо 10 пати ја пробав мисијата 10 глупости ми се исподесија ќе скршев се.
Најдобро кога ќе треба да стигнеш до getaway vehicle, самоубиј се 3 пати и стисни скип.
1. Кога со Franklin правиш Ram на камиончето со парите, остани со Franklin во возилото и од прозор фрли го експлозивот на задните врати од превртениот камион и активирај го. Не смееш да излезеш со Franklin од неговото возило додека не ги разнесеш тие врати.
2. Кога ќе заврши пукањето и треба со Franklin да идеш до колата каде што си ја паркирал за бегство, на неколку метри пред таа кола фрли експлозив(sticky bomb) на земјата, и застани со камионот над експлозивот, излези тогаш од камионот и активирај ја. Значи и тука не смееш да ја фрлиш бомбата додека си на нога, мора додека си во возилото кое треба да го уништиш (ѓубретарското)
Исто и додека трае пукањето, освен RPG-то на Тревор, немој да користиш други експлозивни направи