Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Одлично лизга на GT 740m, intel core i3 3217u 1.8 GHz, и 4GB ram. Вади до некаде 30-41-43 FPS, па дури и направив видео да видам како ќе лизга и тука :D. Штета само што фрапсот ми ги закочи фрејмовите на 30

Последниот крак за Виндоус 7 ако може линк од торент во пп.. Фала

Одлично лизга на GT 740m, intel core i3 3217u 1.8 GHz, и 4GB ram. Вади до некаде 30-41-43 FPS, па дури и направив видео да видам како ќе лизга и тука :D. Штета само што фрапсот ми ги закочи фрејмовите на 30
OBS (y)

Error 0xc000007b некој да се разбира со ова или поправил.. нека помага :)

Добро бе, успеа некој на багов со пукање од мотор на Jewelry Heist да му најде чаре? Пробав све што најдов по интернет и крешува! Немам намера да права скип на мисијата, ебате баг ебате...

Добро бе, успеа некој на багов со пукање од мотор на Jewelry Heist да му најде чаре? Пробав све што најдов по интернет и крешува! Немам намера да права скип на мисијата, ебате баг ебате...
ја тоа неам најдено/проверено, а стигнав до таа мисија (ако е таа првата)
едно 10% сум, ама пошо и side quests извршувам, иначе оваа мисија е негде кај 6% ако не се лажам?

Добро има нешто најава за нов крак?
Когај како му чукне... некоаш ја возам саат време макс, некоаш ни 5 минути не трпи. Налет.

ја тоа неам најдено/проверено, а стигнав до таа мисија (ако е таа првата)
едно 10% сум, ама пошо и side quests извршувам, иначе оваа мисија е негде кај 6% ако не се лажам?

Не знам на колку точно % е, само кога ќе стигнеш (прв heist e) играј ја без пукање од возило. Уопште не стискај на десен клик додека си на мотор/во камионот :) Така ја поминав.

Сеа па крешнуе на првата мисија со Тревор после некое време. Пак на пукање. Ми се одигра :|

Епа за да не си имаш такви проблеми ќе фрлиш 3700 во југотон и нема да има проблеми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom