Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
За играва имам само слободно место на хард диск и звучна и windows како што треба.:yid:
Ги гледав 4к сликите, предобро изгледа. Веќе ја свртев два пати на пс3.

И конечно еве го и најдобриот трејлер. 60 FPS, нормално. :vozbud:

Најважно е што пак потврдија дека датата е 14ти Април, нема повеќе одложувања.

Страната им ја умреа :pos:

ebn0cFI.jpg

...ON PC. Него како...

Mu se ima na nekoj ukoceno telefonot na gta5 na ps3 na site karakteri koa kje otvori mejlovi? Mi se ukocuva i stoi taka na ekranot.

ПЦ трејлер Хајстс. Видеово е ставено на Рокстар Русија, акаунт поврзан со оригиналниот Рокстар, така да видеово ќе да е автентично.

п.с. 10 откако го стаив, private :D. А тоа е потврда за горенапишаното.
Ако некој сака да го гледа, меже да го симне од тука.
Со оглед дека е на јутуП, квалитетот и не е ист како оној од трејлерот од вчера на r8.com, но сепак е задоволителен.

Последно уредено:
GTAV PC Digital Pre-Load Information

Rockstar Games
Yesterday at 23:42

Question: I pre-ordered the downloadable version of GTAV for PC. Will pre-loading be supported?

Answer: Yes, pre-loads via Rockstar Warehouse and Steam will be available on April 7th. We will update this page with an exact time as soon as that information is available. If you pre-ordered GTAV from a digital retailer other than Rockstar Warehouse or Steam, please contact your retailer’s customer support departments for details on pre-loads.

To receive an automatic email notification as soon as there is more information, please log into the Support Site and click Subscribe at the top of this page.

Официјално, за оние кои ја купиле.

За оние другите, зависно од заштитата, играта ќе биде достапна или пред 14-ти, после 14-ти.

Прочитав некаде низ нетов.

GTA V doesn't have Denuvo DRM.

:jeeee:

Зашо трејлеро за Online Heists е 30fps а на крај вика "Captured on PC". Зар неможеа да го стават 60fps а не компресирана верзија...

Rockstar Warehouse верзијата е мислам почната со pre-load, додека за стим уште се чека.
У меѓувреме на skidrowgames.net

Најверојатно ја аплоудираат.
Grand Theft Auto V-FULL UNLOCKED-SG

Кракот им е coming soon, ваљда не како Fifa 15 soon. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom