Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
остајте гта не е гта во first person :)
Watch_Dogs имаше first person ама само у кола.
Има за GTA IV модови и свашта за First person и уше шо не.
R* да прогледат низ тоа страните за скрипти и модови, да видат шо сакаме.

Слушам модовите биле голема пречка за Онлајн.

Watch_Dogs имаше first person ама само у кола.
Има за GTA IV модови и свашта за First person и уше шо не.
R* да прогледат низ тоа страните за скрипти и модови, да видат шо сакаме.

Слушам модовите биле голема пречка за Онлајн.
ја би бил благодарен и задоволен со тоа што е само нека биде :)

Очекувано...
Као Max Payne 3 за PC шо беше 30 GB.
Ќе ја симнуваме една недела.
3843523168.png

Па и незнам баш дали една недела :D

Битно да излезе побрзо, а за симнување ќе се снајдеме сите :)

Очекувано...
Као Max Payne 3 за PC шо беше 30 GB.
Ќе ја симнуваме една недела.

Koj ocekuvase togas Max Payne da e 30? Megu prvite bese so vakvi golemini, dodeka denes e najnormalno.
Mislevme poradi goleminata nema da e ni optimizirana. A ona iskoci epten fina.

Baska, 10 giga razlika za tolkav otvoren svet... sumljivo neli? :D
Kje videme.

Ако некој ја земе на Стим, ќе му иде со максималната можна што ја достигнува интернетот.
Кога ги симнував GTA IV & EFLC, преку стим идеше со 10,5мб/с.

Иначе, очекувам неделава што иде да биде објавена дека игравата на 4 и 1 е Gold и спремна за штампање и испраќање по продавници. За ПЦ информации некаде крај на декември. Освен ако не се случи некое чудо па да ја пуштат порано.
Нешто вакво сугерира стимот, освен ако не е е некој баг. Стои Early 2015, но ако некој прави рефреш цело време, можно е да се смени тоа во Дек 2014. Се надевам на вакво нешто, но исто се сомневам.:cautious:

За торенти, ќе треба да се почека некој ден, за да се соберат сидери и да лета при даунлоуд.

7 MB/s?
ја сам на ONE 3 пакет и иде по 600 kb/s.
Колку е месечно?
3Max Optic, цена варира од телефонската сметка.

Ако некој ја земе на Стим, ќе му иде со максималната можна што ја достигнува интернетот.
Кога ги симнував GTA IV & EFLC, преку стим идеше со 10,5мб/с.

Иначе, очекувам неделава што иде да биде објавена дека игравата на 4 и 1 е Gold и спремна за штампање и испраќање по продавници. За ПЦ информации некаде крај на декември. Освен ако не се случи некое чудо па да ја пуштат порано.
Нешто вакво сугерира стимот, освен ако не е е некој баг. Стои Early 2015, но ако некој прави рефреш цело време, можно е да се смени тоа во Дек 2014. Се надевам на вакво нешто, но исто се сомневам.:cautious:

За торенти, ќе треба да се почека некој ден, за да се соберат сидери и да лета при даунлоуд.
Зависи, на приватни тракери ќе можеш да ја симнуваш со фулспид уште одма. Али прво да излезе, па ќе збориме за ова хаха.

Уште од сега можам да замислам како ќе ми бидат првите 2 месеци од кога ќе излезе играва..

Незнам оти ама играва ми е разочарувачка на пс3. Најверојатно оти не сум навикнат на џојстик, си порачав конвертор за маус и тастатура па ќе и се пробам пак :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom