Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
azc9k8.jpg

несо ново вцера пред новагодина го цртав :baeh::baeh:

До сите почетници што неможат да напраат некоја фигура. Земете на картон напрајте шаблон, полесно е така.

тогаш тоа ке биде стенсил , а не прав граффит нацртан со слободна рака :wink:

Ако веќе неможе да го нацрта, а се друго му е добро зошто баш за тој спреј да го уништува цел цртеж, не?

Ако веќе неможе да го нацрта, а се друго му е добро зошто баш за тој спреј да го уништува цел цртеж, не?

Не викам не,ама ако се потрудел малце можел и со слободна рака да го направи , ама можел и со шаблон пак до него е.

Овоа графитите се интересна работа....и јас цртам по тетратки и правам солидни...али не како вас

Нека пише на ПП некој што знае убаво да ги прави

и ја си цртнам по дома :D
... онака, на тетратки ... на ѕид не сум пробала :D

Не викам не,ама ако се потрудел малце можел и со слободна рака да го направи , ама можел и со шаблон пак до него е.
за декстерот велите? со слободна рака ми е нацртано...или јас не сум ве сфатил

Си требал спрејот да го напраиш со шаблонче, тоа ти зборат. А, и многу празно изглеа пошо фацата некако е боја ѕид, ко да не е довршен. :toe:

викаме дека не ти е довршен и дека спрејот некако ко да ти лебди ко да не го држи во рака среди го!:smir:

azc9k8.jpg

Си можел D-то да го доближил кон R-то :) и кружниот дел околу она кругчето кај D-то, мааалку потенок да си го напраил :)

Овоа графитите се интересна работа....и јас цртам по тетратки и правам солидни...али не како вас

Нека пише на ПП некој што знае убаво да ги прави

и ја си цртнам по дома :D
... онака, на тетратки ... на ѕид не сум пробала :D

Имам цртано по тетратки графити не се лоши а на ѕид не сум цртала

Ок, и јас :D :D

Дечки, каде би можел низ Скопје да најдам Саботаж, која би им била цената и освен саботаж би ми препорачале ли нешто друго?
:)

Дечки, каде би можел низ Скопје да најдам Саботаж, која би им била цената и освен саботаж би ми препорачале ли нешто друго?
:)
У Макохемик...цена 180 ден:
Макохемик имаш у:
У К.Вода кај стара рампа(после Кјуби на првата лево)
негде у Драчево
негде у Порта Влае

azc9k8.jpg

Добар е графитот само кружниот дел кај Д-то е малце поголем од шо треба и си можел малку поише баблс иначе многе е јако!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom