- Член од
- 5 јули 2009
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 205
И почетник сум моментално малку се ми е тешко ама со тек на време...
само вежбај .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И почетник сум моментално малку се ми е тешко ама со тек на време...
Леле ќе се убијам еј...прееска цртав графит(Seph)и коа се тагирав и нели и година се пуишува и месо 2010 ја 09 стајв а ми снема од белиот спреј..и сеа незнам шо да правам дали да го поправам или да остаам?
Иначе еве го графитот:
![]()
п.с.
Знам дека х-то е малку заебано!
Леле ќе се убијам еј...прееска цртав графит(Seph)и коа се тагирав и нели и година се пуишува и месо 2010 ја 09 стајв а ми снема од белиот спреј..и сеа незнам шо да правам дали да го поправам или да остаам?
Иначе еве го графитот:
![]()
п.с.
![]()
знам дека не е добро но кажувајте некои други ефекти или совети да се подобрам
фала чао![]()
![]()
фала чао![]()
фала чао![]()
Не сум некој цртач ама спрема мене овај ако ти е 2 цртеж па на е и многу лошо![]()
фала чао![]()
Супер,Супер,Супер!Само немаше по асално место? тука сето чкртано е и зад него се познава тоа цртаното друго или мене така ми се чиниЛеле ќе се убијам еј...прееска цртав графит(Seph)и коа се тагирав и нели и година се пуишува и месо 2010 ја 09 стајв а ми снема од белиот спреј..и сеа незнам шо да правам дали да го поправам или да остаам?
Иначе еве го графитот:
![]()
п.с.
Не немав поасално место пошо у последно време у Скопјево сите се графитери!Не сум некој цртач ама спрема мене овај ако ти е 2 цртеж па на е и многу лошо
Супер,Супер,Супер!Само немаше по асално место? тука сето чкртано е и зад него се познава тоа цртаното друго или мене така ми се чини
Не немав поасално место пошо у последно време у Скопјево сите се графитери!
Ха. До 16-ти само мислењата, нвм..
Да си репостирам јас сликите..
"Toy" сум уште, но осеќам, има напредок..
![]()
![]()