П
Паган-др
Гостин
Sense.Некој добар/добри цртач/и на графити од Скопјево ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sense.Некој добар/добри цртач/и на графити од Скопјево ??
Josif.Sense.
Josif.![]()
Сенсе, Серс, Вандал/Долар, Џезз 83, Скорпио....Ако ти треба Вандал/Долар, Серс, Сенсе ги знам ке ти дадам контакт од нив...Некој добар/добри цртач/и на графити од Скопјево ??
За пари не знам али од цртеж да дадеш да ти го нацрта мислам дека најубаво цртаат Сенсе и Вандал/Долар...Сеа вака...фала сите што ми ги кажавте,јас не ги знам како цртаат,но според вас се гледа дека се добри некој
Сега има ли од тие некој што црта според цртеж,тоа што ке му се покаже да го нацрта и за колку пари црта ???
Сенс клоца газови.
А што, ти сакаш што имаш на лист на ѕид да ти нацртаат? Ако да, тогаш што не пробаш сам?
Абе брат јас да знаев добро ке беше,ама што не ме бива за тоа,тука прашувам![]()
Брат не е толку лесно. Не е исто да црташ на лист со маркер и на ѕид со спрејПа чим си го направил на лист би требало и на ѕид да можеш.Се се учи.
Ај да не солам памет, ти си знаеш што сакаш како сакаш.
Најдобро е со маркер по мазни ѕидови. Уживанцијанезнам за вас.. ама на мене полесно ми е со спрејама.. со маркер на мрсна хартија ftw! =D
Sabotage, indeed.Најдобро е со маркер по мазни ѕидови. УживанцијаА што мислите кој спреј е најдобар за цртање. Според мене Sabotage владее
![]()