Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
neznam kako da vi pokazam moj graffiti neznam kako da gi staam

Најдобро е со маркер по мазни ѕидови. Уживанција:):) А што мислите кој спреј е најдобар за цртање. Според мене Sabotage владее:toe:

nemoj da se zaebes ja crtav so sabotazi 2 god i sea nemozam da pomirisam sprej drug osven montana poso sabotazot e otrov zabranet e u cel svet takada nemoj da se zaebes mng e los

ja se znam so kirca k.o. on crta od list na dzid ( se znam so skoro site drugi ama krica e lud so kirca ke smisli nemoze drug )

Монтана, добри дизни, добра скица и добра локација.
Убаво е да си имате и добра багра која ќе го црта графитот. Не треба сам се да правиш (зависи до графитот).

Ако знаеш како треба да црташ со спрејот, и ако знаеш да црташ, нема везе дали е монтана или саботаж... можеш и со обичен, од оние од 180 денари, за коли (:

Ако знаеш како треба да црташ со спрејот, и ако знаеш да црташ, нема везе дали е монтана или саботаж... можеш и со обичен, од оние од 180 денари, за коли (:

Зависи до графитот, ако сакаш да има добар спектар на бои.

what do you think? :)

picture.php

I think the image is not showing.

Me too:) Епа сега да го кажам моето мислење за графитите...

Јас мислам дека со графитите се искажува незадоволства и со нив се изразуваат луѓето:)Јас лично сакам графити..Мојот другар многу убаво црта.Сега се ребриме да цртаме графит..Кога ке биде ке го сликаме ке го покажеме:):P

П.С. може да нацртам нешто аматерско на тетратката:)

Me too:) Епа сега да го кажам моето мислење за графитите...

Јас мислам дека со графитите се искажува незадоволства и со нив се изразуваат луѓето:)Јас лично сакам графити..Мојот другар многу убаво црта.Сега се ребриме да цртаме графит..Кога ке биде ке го сликаме ке го покажеме:):P

П.С. може да нацртам нешто аматерско на тетратката:)

http://en.wikipedia.org/wiki/Graffiti

Цела историја на графитите.
Се надевам дека ќе ти биде интересна и ќе ја прочиташ цела.:smir:

Иам многу, мнооогу нови графити, ама спор ми е нетот, неможе да ги аплоадира сликите :( Guess we'll have to wait till 1st of October. :)

Иам многу, мнооогу нови графити, ама спор ми е нетот, неможе да ги аплоадира сликите :( Guess we'll have to wait till 1st of October. :)

We are waiting your pictures!!:):)

Први помина а нетот изгледа уште ти е спор:)

На нас ни пропадна уште една вечер за графити!:nesum::tapp:

Пишете на гугл art crimes i и видете таму шо си сакате и пишете си и у тоа за сајтови stick up kids,таму имате многу јаки...а имате и на www.comeclean.com.mk овде се ви се македонски графити...пријатни моменти::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom