Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
Некој добар/добри цртач/и на графити од Скопјево ??
Сенсе, Серс, Вандал/Долар, Џезз 83, Скорпио....Ако ти треба Вандал/Долар, Серс, Сенсе ги знам ке ти дадам контакт од нив...

Иначе и јас цртам графити не толку добро сеа почнав да учам и претежно сите стилови што ги правам се некако многу јасни ке може некој да ми даде некој туторијал или нешто каде што можам да научам за повеке стилови помирна рака тагови едно друго или да ми објасни барем малце:nesvest:Ова графитиве ги мразев највише на свет ко мал али сеа од коа ме зарази другар ми дневно ако не нацртам барем 2-3 полудувам:vozbud:Иначе сеа многу ги сакам и имам желба за цртање кој може да помогне нека помага:helou::wink:

Сеа вака...фала сите што ми ги кажавте,јас не ги знам како цртаат,но според вас се гледа дека се добри некој :)

Сега има ли од тие некој што црта според цртеж,тоа што ке му се покаже да го нацрта и за колку пари црта ???

Сеа вака...фала сите што ми ги кажавте,јас не ги знам како цртаат,но според вас се гледа дека се добри некој :)

Сега има ли од тие некој што црта според цртеж,тоа што ке му се покаже да го нацрта и за колку пари црта ???
За пари не знам али од цртеж да дадеш да ти го нацрта мислам дека најубаво цртаат Сенсе и Вандал/Долар...

Сенс клоца газови. :)
А што, ти сакаш што имаш на лист на ѕид да ти нацртаат? Ако да, тогаш што не пробаш сам?

Сенс клоца газови. :)
А што, ти сакаш што имаш на лист на ѕид да ти нацртаат? Ако да, тогаш што не пробаш сам?

Абе брат јас да знаев добро ке беше,ама што не ме бива за тоа,тука прашувам :)

Абе брат јас да знаев добро ке беше,ама што не ме бива за тоа,тука прашувам :)

Па чим си го направил на лист би требало и на ѕид да можеш. :) Се се учи.
Ај да не солам памет, ти си знаеш што сакаш како сакаш.

Па чим си го направил на лист би требало и на ѕид да можеш. :) Се се учи.
Ај да не солам памет, ти си знаеш што сакаш како сакаш.
Брат не е толку лесно. Не е исто да црташ на лист со маркер и на ѕид со спреј:):) Јас цртам со маркери али со спреј сум дуздибидус:vozbud:

незнам за вас.. ама на мене полесно ми е со спреј :) ама.. со маркер на мрсна хартија ftw! =D

незнам за вас.. ама на мене полесно ми е со спреј :) ама.. со маркер на мрсна хартија ftw! =D
Најдобро е со маркер по мазни ѕидови. Уживанција:):) А што мислите кој спреј е најдобар за цртање. Според мене Sabotage владее:toe:

Најдобро е со маркер по мазни ѕидови. Уживанција:):) А што мислите кој спреј е најдобар за цртање. Според мене Sabotage владее:toe:
Sabotage, indeed. :) Иначе, тагови на мазни ѕидови, коли... мх, мх XDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom