Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Објасни ми малце за болдираново.Што значи за таа матична?Пишува во дескрипцијата на почетокот од видеото дека матичната е EVGA Classified.
Инаку 6 5970 = epic fail.
Неам коментарЕве ја матичната + споредба со една на Гигабајт којашто е стандард ATX:
Прегледај го приврзокот 40036
Nice![]()
MSI N460GTX Hawk Talon Attack или MSI N460GTX Twin Frozr II
Која би била подобра... 460ката работи на factory overclocked повисоки фрекфенции за разлика од 470ката.. Но 470ката има повеќе Stream Processors и не знам дали ќе можам да ја клокнам оваа до фрекфенциите на 460ката.
please help!
Споредуваш 2 графички кои се од различна класа. Ако ти треба за гејминг а не ти е битна цената, нормално дека поскапата е подобра. Но, ако си паметен корисник и се разбираш троа повеќе во компјутери - ќе земеш GTX 460 НЕ-клокана. Зошто? Затоа што тој "оверклок" од 5% на производителите го наплаќаат доста скапо, а ти ако земеш сам да ја клокаш картицата можеш да стигнеш и до 20% зголемување на перформанси.MSI N460GTX Hawk Talon Attack или MSI N460GTX Twin Frozr II
Која би била подобра... 460ката работи на factory overclocked повисоки фрекфенции за разлика од 470ката.. Но 470ката има повеќе Stream Processors и не знам дали ќе можам да ја клокнам оваа до фрекфенциите на 460ката.
please help!
470 ти е 320 bit
460 ти е 256 bit
За клокање, можеш.
Јас без размислување би одел на 470 (од овие две)
Ниедна од 3-те, него 6950.
470 ти е 320 bit
460 ти е 256 bit
За клокање, можеш.
Јас без размислување би одел на 470 (од овие две)