JimmyHoFFa
NAVIGATOR
Tocno taka ima samo za ps1 ama i toj znae nekoja igra da ja dade so sranje slika ubrzana ili neznam sto znaci i toj ne e toa toa...
Има емулатор за PS2; се вика PSX2. Само што неговата моќ не зависи толку од графичката, колку од самата брзина на процесорот. И со милион емулации и сетирања ќе можеш да го средиш некако едвај, да пушта игри во некоја нормална брзина.
Ама после филмовите ќе ти се пребрзи или ќе сецкаат, ќе ти се случува screen tearing, трепкања и слични глупости. Ако ептен си запнал (како јас, за да ја изиграм God of War), ќе успееш во намерата...
Ама емулатор за PS3 и Xbox360?
Мало морген, нема да има можеби никогаш. Бидејќи процесорите сега одат на повеќе јадра место зголемување херцажа, а за емулаториве ти треба што поголема херцажа...
Погледнете ја графиката и анимацијата на играва, па реално кажете дали вакво нешто е реализирано на PC досега?
Движењето, анимациите на борците, мускулите, потта на телата и крвта се нешто досега невидено за PC пазарот дури. И затоа ви викам, што ќе ми се две 5870ки кога го немам ова?
Едноставно не е тоа тоа, па трагично е што ќе ги чекаме новите конзоли (PS4 и Xbox720) за да ни покажат next-generation графика.
vidi go trailercevo kako da go gledas vo zivo e napraveno