Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Можит е глупо прашањево ама пак да си прашам дека нешто нонстоп ме бунит.Што е тоа real power.Јас имам напојување од 500vati deluxe power supply,колку имат реал ова?ФАЛА.

Можит е глупо прашањево ама пак да си прашам дека нешто нонстоп ме бунит.Што е тоа real power.Јас имам напојување од 500vati deluxe power supply,колку имат реал ова?ФАЛА.

На него некаде би требало да ти пишува Real Power, али чим ти пишува 500, а е делукс би требало околу 300 да ти е.

Реална моќ на напојувањето ако пишува 500 вати реал повер тоа значи дека напојувањето е способно да обезбеди теоретски 500 вати или еве 450 во континуитет.

Додека кај другите што не се реал повер бројката секогаш пример: дели ја на 2 значи ако пишува 500 вати тоа уствари е 250 така што да се купи напојување од друг тип освем некое од реал повер серија за солидна конфигурација не треба да биде опција за никого.

Во Мебиус ја има www.mebius.com.mk

HD4850 512MB GDDR3, 256bit, HDMI, DVI, VGA, Dual Slot Fan Cooler; 625/993MHz, 120W, 800 stream processing units 5570 den.

HD4850 1GB GDDR3, 256bit, HDMI, DVI, VGA, Dual Slot Fan Cooler; 625/993MHz, 120W, Retail, 800 stream processing units, 800 stream processing units 6380 den.

Каде се наоѓа ова мебиус да не знае некој???

hahahaha. Abe ne sum do tolku noob. Ja procitav adresata nego mislev nekoj da ne moze da mi kaze vaka opisno od prilika kaj e. naselba ova ona :D

Карпош 3, Ако знаеш каде е катастар ОК. Пошо тоа е на Дрезденска ваљда

Или Улицата на педагошки факултет шо излага на 8-септември и Рузвелт.

GeForce_G210_f_med.png

Nvidia GeForce 7050M-M не баш многу јако...512 ми е .. ама супер е..

Да не знае некој каде можам да најдам вакви 3D наочари? Или па да ми шитне некој :)

3d-specs.jpg

или

3dglasses%20%282%29.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom