Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба ненормално графичка ,но дека не се разбирам ич во овие сфери препорачајте ми ,цената да биде до 3500 денари.

Сакам да ги играм без проблем Call of Duty ,GTA...и да биде GeForce од тие ATI RADEON дуго сум пател.

Фала однапред !

За тие пари можеш 9800GT

И тоа по можност евга да биде дека еден другар има таква 3 години веке ни исчистена ни ништо ко нова е

Отвори го компјутерот и види што напајање имаш (која марка). Вака ништо не правиме ако само пишеш 450W.

Отвори го компјутерот и види што напајање имаш (која марка). Вака ништо не правиме ако само пишеш 450W.
Епа тоа е проблемот...под гаранција ми е и неможам физички да го отворам...иако сум сигурен дека напајањето е квалитетно пошо PC-to ми е Anhoch Goliath

Епа тоа е проблемот...под гаранција ми е и неможам физички да го отворам...иако сум сигурен дека напајањето е квалитетно пошо PC-to ми е Anhoch Goliath

:pos:

Токму поради тоа што ти е од Анхоч, имаш некое Glacial Tech/Hantol/Gembir напајање. Јас не би ставал ништо на вакви, но, 6770 не е некоја карта што ненормално влече струја... би требало да е ок. Како и да е јас првин би земал друго напојување.

Уствари ај, пошто веќе на сите ви станав досаден на форумов со напајањва, да не "тропам" за џабе, земи ја карата и шибај :)

Ццц какви лешпери еј ...а ги преплаќав деловите пошо демек биле "квалитетни"......нема везе ај , читнав малце вика дека 450 w е доволно али нема да штети и подобро напојување.

Ццц какви лешпери еј ...а ги преплаќав деловите пошо демек биле "квалитетни"......нема везе ај , читнав малце вика дека 450 w е доволно али нема да штети и подобро напојување.
mozes da ja stavis taa graficka na toa napojuvanje samo pod uslov da ne overclokuvas nisto od komjuterot tuku stavaj i teraj nema da imas nikakvi problemi ;)

mozes da ja stavis taa graficka na toa napojuvanje samo pod uslov da ne overclokuvas nisto od komjuterot tuku stavaj i teraj nema da imas nikakvi problemi ;)
Хмм мислиш нема да можам ни да ја оверклокувам картицата преку Catalyst Control Center ?

Ај ако може некој да ми каже како се движат цените на графичките карти како мојата....NVIDIA 8400.512 MB.

Не се разбирам многу ама ми треба нова ако може некој да ми каже како се движат цените од вакво до посилна графичка карта?

Ај ако може некој да ми каже како се движат цените на графичките карти како мојата....NVIDIA 8400.512 MB.

Не се разбирам многу ама ми треба нова ако може некој да ми каже како се движат цените од вакво до посилна графичка карта?
Сакаш да продадеш или да купиш ваква графичка ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom