Gothic

• Креатор на темата Креатор на темата Goddess of Chaos
  • Време на започнување Време на започнување
Nightwish би направиле глуп потег ако земат да бараат нова вокалистка ко Тарја, најпаметно би било да се променат, по можност да земат машки вокал и да бидат по хард, се друго би било бледа копија на најтвиш со тарја

Mozebi e ok da zemat maski vokal, ama treba skroz od pocetok da pocnat togas. Niedna od pesnite sto im se so Tarja napraveni ne odgovaraat za muski vokal... Sepak, mislam deka ako najdat dovolno dobra peacka (ne mislam samo na vokal, tuku celosno kako pojava) ke moze da ja zameni Tarja.

па тоа ми беше муабетот, да почнат скроз од почеток

ах го обозавам Gothic!!!:cuc:...посебно Tristania:pehar: i Therion...Nightwish да може ама ако нема од тие две погоре споменати.Vibeke oбожавам да ја слушам..ах тоа гласот:wub:..сите нивни песни ми се убави без исклучоци!!!

therion не се gothic, ти се помешало нешто :)

Гижо напиша:
therion не се gothic, ти се помешало нешто :)
...па богами и не се измешал многу...имет доста готик примеси терион

}I{BuTtErFlY напиша:
Vibeke oбожавам да ја слушам..ах тоа гласот:wub:..сите нивни песни ми се убави без исклучоци!!!

Vibeke...не ми е ништо посебно.
Scabbia & Sharon Den Adel се подобри вокали од нејзе.

joki напиша:
...па богами и не се измешал многу...имет доста готик примеси терион

во музиката нивна ништо не гледам готик

Гижо напиша:
во музиката нивна ништо не гледам готик
...не знам за тебе...мене ми се баш готик расположени...

joki напиша:
...не знам за тебе...мене ми се баш готик расположени...
дефинитивно се готик расположени..посебно во некој од песните апла се осеќат тие примеси..

Може поради текстот ви се така расположени, ама во музиката до сега ја не сум приметил ништо готик

...можда...секој поинаку доживуват...мене ме убедвет дека CoB биле блек...некој запнале дет...некој па хеви...јас велам екстрим паур...ако се земит и фактот за мојата блага ретардираност...се е можно:)):)):)):))

joki напиша:
...можда...секој поинаку доживуват...мене ме убедвет дека CoB биле блек...некој запнале дет...некој па хеви...јас велам екстрим паур...ако се земит и фактот за мојата блага ретардираност...се е можно:)):)):)):))

мелодик дет се ЦоБ.. и тачка.

не се пеер...извичник!:)...односно право да ти кажам ни самите не знает шо се...во едно интервју алекси велит дека се хеви...а во друго дет...а во трето мешавина од стилој, битно било метал.:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom