Дечки сепак не е убаво да пишувате имиња на форум, иначе да таа Елена е, и дечкото како што се збори низ град ќе биде или е тужен, имало поднесено неколку пријави против него, за робија не верувам ама парично и те како може да биде казнет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе истиот муабет го слушнав и јас ама не ми се верува, ми нема смисла. Кој би го рекол тоа?Ja poznavam,pa zatoa znam deka si e meraklika. Slusnav nekoj muabet demek tatkoto nejzin mu ponudil ili da ja zeme kerka mu za zena ili da im plati 15,000€..
Ako e tocno,ne e tuka so pametot tatko i.![]()
Дечки сепак не е убаво да пишувате имиња на форум, иначе да таа Елена е, и дечкото како што се збори низ град ќе биде или е тужен, имало поднесено неколку пријави против него, за робија не верувам ама парично и те како може да биде казнет.
Не е убаво затоа што можеби некој од нив е на форумов, па замислите како би се чувствувале... Како и да е, ако навистина толку ја претепал како што викате, тогаш дечкото и робија си заслужува....
E затоа понекогаш ми е преку глава од градов.Абе само трачарање ејјјјј.
Абе остај те ги луѓето на раат да му се плукнам.Секој за секого знае.
Застани со еден оговараш друг, одиш со трет го оговараш тој другиот.Абе да ти се плукнам во градов и све во него све е труло бе.
Поминуваш на улица секој те гледа како убиец да си.Ако не си се поздравил со некого одма ти ваѓа муабети и што не.
вистина не е убаво за други да се збори, немаше да се мешам, ама ве гледам се машки пишувате(бетер од жени сте биле) и да ви кажам јас што слушнав-моја верзија од приказната. Зашто тој така и направил на девојката па ја фатил како се е*е со друг, па тоа се моменти, да го видите партнерот во таква положба како би изреагирале вие?
Грците за една Елена (Тројанска) почнаа војна, а не пак страна две на форумtolku ni e mizeren gradot sto samo za nekoja si elena ke se napisat 30 postovi! BEDA
tolku ni e mizeren gradot sto samo za nekoja si elena ke se napisat 30 postovi! BEDA