Гостивар - Градот на Вардар

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Дечки сепак не е убаво да пишувате имиња на форум, иначе да таа Елена е, и дечкото како што се збори низ град ќе биде или е тужен, имало поднесено неколку пријави против него, за робија не верувам ама парично и те како може да биде казнет.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Ja poznavam,pa zatoa znam deka si e meraklika. Slusnav nekoj muabet demek tatkoto nejzin mu ponudil ili da ja zeme kerka mu za zena ili da im plati 15,000€..
Ako e tocno,ne e tuka so pametot tatko i. :D
Да бе истиот муабет го слушнав и јас ама не ми се верува, ми нема смисла. Кој би го рекол тоа?
Дечки сепак не е убаво да пишувате имиња на форум, иначе да таа Елена е, и дечкото како што се збори низ град ќе биде или е тужен, имало поднесено неколку пријави против него, за робија не верувам ама парично и те како може да биде казнет.
Да веруваш. За таков тежок физички напад затвор се лежи.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.210
Поени од реакции
1.252
Не е убаво затоа што можеби некој од нив е на форумов, па замислите како би се чувствувале... Како и да е, ако навистина толку ја претепал како што викате, тогаш дечкото и робија си заслужува....

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Не е убаво затоа што можеби некој од нив е на форумов, па замислите како би се чувствувале... Како и да е, ако навистина толку ја претепал како што викате, тогаш дечкото и робија си заслужува....
Апсолутно заслужува!

Што да правам бе сега јас жити бога? Цел град за тоа збори, ја да не зборам на форум? Која е поентата?

А што била причината? Неверство или ко што викаше еден друг член: му ја растурила веридбата со тоа што пратила слики на вереницата?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Тој цицал од четири цицки изгледа.:icon_mrgr:Е сега од ниедна.
Ја истепал јако игледа,така велат инсајдерите.(na infuzija)

Стварно ненормален потег.:tapp::tapp::tapp:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
E затоа понекогаш ми е преку глава од градов.Абе само трачарање ејјјјј.
Абе остај те ги луѓето на раат да му се плукнам.Секој за секого знае.
Застани со еден оговараш друг, одиш со трет го оговараш тој другиот.Абе да ти се плукнам во градов и све во него све е труло бе.
Поминуваш на улица секој те гледа како убиец да си.Ако не си се поздравил со некого одма ти ваѓа муабети и што не.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
E затоа понекогаш ми е преку глава од градов.Абе само трачарање ејјјјј.
Абе остај те ги луѓето на раат да му се плукнам.Секој за секого знае.
Застани со еден оговараш друг, одиш со трет го оговараш тој другиот.Абе да ти се плукнам во градов и све во него све е труло бе.
Поминуваш на улица секој те гледа како убиец да си.Ако не си се поздравил со некого одма ти ваѓа муабети и што не.
Ја педер, ич не оговарам иначе. Овој пат се заинтересирав зашто ја имав приметено на фб, како убава девојка, и денеска слушам некоја женска ја истепал дечко и и кога ќе видам оваа.. Се изненадив и жал ми падна. За тоа почнав муабет овде.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
вистина не е убаво за други да се збори, немаше да се мешам, ама ве гледам се машки пишувате(бетер од жени сте биле:pos:) и да ви кажам јас што слушнав-моја верзија од приказната. Зашто тој така и направил на девојката па ја фатил како се е*е со друг, па тоа се моменти, да го видите партнерот во таква положба како би изреагирале вие?

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
вистина не е убаво за други да се збори, немаше да се мешам, ама ве гледам се машки пишувате(бетер од жени сте биле:pos:) и да ви кажам јас што слушнав-моја верзија од приказната. Зашто тој така и направил на девојката па ја фатил како се е*е со друг, па тоа се моменти, да го видите партнерот во таква положба како би изреагирале вие?
Дамбетер сме. :X3:

Тоа е една верзија, ова твоево.

Тоа што јас не разбирам е како немаше на вести ништо, ни на Кисс, регионални вести, знаеш читаат полициски билтен...
Јас колку што слушнав тој лежел и притвор 24 часа. Го пријавиле во полиција.

Член од
5 мај 2013
Мислења
34
Поени од реакции
62
Леле... значи само да се збори нешто низ градов.Верзии 300 ќе извадат уште само треба да земеме пукнаки во рацете и само да слушаме..Ќе си зборат сега луѓево уште многу време..Ехее мене колку пати ме мажија со дечко ми.. чудно само јас и тој за ништо не сме свесни :D Олабајте луѓе лето е уживајте:)

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
И која е сега причината? :D
Ако е заради албанец требало и со него да скака...една партија барем до 10... на 1 кош :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Како стои статистиката во градов со националноста ? Колку проценти Македонци, Албанци, Турци? Зборам само за градот не и околината

Kajgana Shop

На врв Bottom