Гостивар - Градот на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Ова негде во близина на Гостивар е ? :)

Имало некој тип што ја истепал девојка му, прошлава недела, нешто начув. Четири саати ја тепал. Ја нокаутирал, ја освестувал и ја тепал пак. Го изневерила со Шќипоња. Елена слушнав се викала женската.

Има некој слушнато нешто повеќе?

Имало некој тип што ја истепал девојка му, прошлава недела, нешто начув. Четири саати ја тепал. Ја нокаутирал, ја освестувал и ја тепал пак. Го изневерила со Шќипоња. Елена слушнав се викала женската.

Има некој слушнато нешто повеќе?

Јас од што слушнав има друга верзија.
Типот бил верен со некоја друга мома од друг град, ама си ја варал со таа Елена. Оваа па зела му пратила на веренциата слики кај што се заедно со типот и тоа е тоа. Раскинале веридба и ја фатил ја утепал од чутек.

Јас од што слушнав има друга верзија.
Типот бил верен со некоја друга мома од друг град, ама си ја варал со таа Елена. Оваа па зела му пратила на веренциата слики кај што се заедно со типот и тоа е тоа. Раскинале веридба и ја фатил ја утепал од чутек.

Чудно, јас ништо немам слушнато...

Чудно, јас ништо немам слушнато...
Искрено ме боли уво ако сакаат нека се утепаат.
И јас ја чув твојата верзија прво, па после оваа.

Погрешен човек цитирав :D
Како и да е не треба темава да се претвори во трач рубрика :D

Искрено ме боли уво ако сакаат нека се утепаат.
И јас ја чув твојата верзија прво, па после оваа.

Вистина ја тепал 4 саати? И скршил неколку заби... ребра...
--- надополнето: 15 јули 2013 во 15:27 ---
Погрешен човек цитирав :D
Како и да е не треба темава да се претвори во трач рубрика :D

Зашто да не? Дискутираме актуелни настани.
Знае некој кога се случило ова уствари? И кои се актерите. Јас слушнав една Елена Тодороска и еден Синиша.

Оваа Еленче беше курвиче со време ама ако е ова вистина,ќе си лежи дечкото робија малце повеќе.:вонзем:

Оваа Еленче беше курвиче со време ама ако е ова вистина,ќе си лежи дечкото робија малце повеќе.:вонзем:

И јас слушнав дека била така... мераклика, ама што направила ова па да го заслужи?
А пак дечково, ако е тој што мислам, работи кај Гоце берберот, ме има шишано неколку пати. Никад не би претпоставил дека тој вакво нешто би направил. Секогаш ми изгледал многу смирен, сталожен.

И јас слушнав дека била така... мераклика, ама што направила ова па да го заслужи?
А пак дечково, ако е тој што мислам, работи кај Гоце берберот, ме има шишано неколку пати. Никад не би претпоставил дека тој вакво нешто би направил. Секогаш ми изгледал многу смирен, сталожен.

Ja poznavam,pa zatoa znam deka si e meraklika. Slusnav nekoj muabet demek tatkoto nejzin mu ponudil ili da ja zeme kerka mu za zena ili da im plati 15,000€..
Ako e tocno,ne e tuka so pametot tatko i. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom