Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
CHUCKEDWESTWICKBASS082208.jpg

:love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1:

Само во четвртава епизода се појави Хилари Даф или ќе ја гледаме почесто меѓу Оговарачкиве :)?
И Тајра Бенкс беше гостин во епизодава.
Одлично:trepka:
Mи се допаѓа третава сезона, интересна ќе е според првиве епизоди :pipa:

Многу дообра серија .. Башка е у NYC.. :pipi::pipi: ..
Blair is my fav .. of course.. али и Серена не е лоша.. :smir:

<3

DEF najdobrata serija ever:) nemozam da se iznagledam.....PREKRASNA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..... i <3 blair..tipkata e fantazija..i so love her...:pipi:

Заразен сум со ова :)

Мн ми се допаѓа улогата на Чак, идол ми е! xD
Блер што има добро тело, но не е нешто посебно.. можеле да најда подобри женски.

Инаку највише го гледам заради NY ..:vozbud:

Луѓе вчера ја гледав првата епизода интересна беше, само кажете дали вреди да се гледа и дали е интересна и понатаму, не сакам да читам коментари, гледам вие до трета сте стигнале, не сакам да знам што ќе се случува, инаку Blake Lively многу си ја сакам, затоа и ја гледав првата епизода да видам каков лик е :helou:

Луѓе вчера ја гледав првата епизода интересна беше, само кажете дали вреди да се гледа и дали е интересна и понатаму, не сакам да читам коментари, гледам вие до трета сте стигнале, не сакам да знам што ќе се случува, инаку Blake Lively многу си ја сакам, затоа и ја гледав првата епизода да видам каков лик е :helou:

Да ја гледаш!
Јас ги обожавам Оговарачките :vozbud::vozbud::vozbud:
Првата сезона е прееедобра. Втората е досадна. Во третава сезона повторно интересни работи, многу познати гости, хит серија :)
Само ме нервираше оваа пауза од 3 месеци и конечно вчера си гледав епизода :pipa:
Чак ми е омилен :)

Леле стварно, конечно заврши паузата.
Епизода беше супер.
Ме нервираше само Руфус - Лили.
Џени - супер..сакам епизоди кога се центрирани на неа. Стварно супер лик е.
Серена и Нејт малку досадни али нема врска.
Блер и Чак вин како и секогаш.

Леле сите го сакате Чак, мене најодвратен ми беше, може заради сцената со сестрата на Ден...ќе видиме понатаму, ќе ве послушам и ќе продолжам со гледање

Ахххх најдобра серија е............Чак е........заљубена сум во неговата глума и лик, но во третава сезона сладок ми е и Нејт.......пак сакам од прва сезона да си ја изгледам ама на втората пауза, слушнав нешто дека само 10 епизоди се снимени и пак ќе има пауза:pipi:
Леле сите го сакате Чак, мене најодвратен ми беше, може заради сцената со сестрата на Ден...ќе видиме понатаму, ќе ве послушам и ќе продолжам со гледање
Не суди пред време чекај понатаму да видиш како ќе го засакаш...

Вчера ја гледав и втората епизода...на Ден му пораснала коса, скоро 1cm и тоа за една ноќ, неколку часа :pos2:
А дали Серена си замина само заради она со Нејт или имаше и нешто друго ??? X0 X0

Трачеви, убави луѓе, градот од соништата, висока мода и љубовни приказни...што друго ни треба?!
Без многу тешки филозофии, забавни ликови, со интересни перипетии. Дефинитивно ме опушта серијава :pipi:

Почнав пак да ја глеам серијава и прилично е забавна.
Само шо ја изглеав 2ра сезона.
Го обожавам Ден, а Чак е :drk:
Серена исто е супер, а Блер ми е прекрасна ама не ја сакам зашо е бичи:)
Глеав некои трејлери за 3та сезона и...Серена и Нејт?!:uvo::nesvest:

Ахх никогаш доста од ГГ! :)
Трета сезона почна добро.
Уште од втората сезона Џенни и Чак ми се фаворити. И уште од првата сезона па сеуште чекам тие да се сплеткаат. :) Модни икони во цела серија.
Серена ме нервира малку со шептењето :) и со тој цел нејзин Serenas World и романсите.
Ванеса во првата епизода од третата сезона не се појавува хехе . :)
Њу Јорк најубав во цела серија да си признаеме :)

Е многу ми се досадни Руфус и Лили, у секоја серија мора да има некој таков постар пар што ти иде да премоташ кога водат "интересни" муабети. Во округот Оринџ на пример беше оној Сенди. Ама Чак и Блер ја вадат серијава..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom