Gossip Girl

Член од
21 септември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
2

:love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1::love1:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Само во четвртава епизода се појави Хилари Даф или ќе ја гледаме почесто меѓу Оговарачкиве :)?
И Тајра Бенкс беше гостин во епизодава.
Одлично:trepka:
Mи се допаѓа третава сезона, интересна ќе е според првиве епизоди :pipa:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Многу дообра серија .. Башка е у NYC.. :pipi::pipi: ..
Blair is my fav .. of course.. али и Серена не е лоша.. :smir:

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
<3

DEF najdobrata serija ever:) nemozam da se iznagledam.....PREKRASNA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..... i <3 blair..tipkata e fantazija..i so love her...:pipi:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Заразен сум со ова :)

Мн ми се допаѓа улогата на Чак, идол ми е! xD
Блер што има добро тело, но не е нешто посебно.. можеле да најда подобри женски.

Инаку највише го гледам заради NY ..:vozbud:

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Луѓе вчера ја гледав првата епизода интересна беше, само кажете дали вреди да се гледа и дали е интересна и понатаму, не сакам да читам коментари, гледам вие до трета сте стигнале, не сакам да знам што ќе се случува, инаку Blake Lively многу си ја сакам, затоа и ја гледав првата епизода да видам каков лик е :helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Луѓе вчера ја гледав првата епизода интересна беше, само кажете дали вреди да се гледа и дали е интересна и понатаму, не сакам да читам коментари, гледам вие до трета сте стигнале, не сакам да знам што ќе се случува, инаку Blake Lively многу си ја сакам, затоа и ја гледав првата епизода да видам каков лик е :helou:
Да ја гледаш!
Јас ги обожавам Оговарачките :vozbud::vozbud::vozbud:
Првата сезона е прееедобра. Втората е досадна. Во третава сезона повторно интересни работи, многу познати гости, хит серија :)
Само ме нервираше оваа пауза од 3 месеци и конечно вчера си гледав епизода :pipa:
Чак ми е омилен :)

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Леле стварно, конечно заврши паузата.
Епизода беше супер.
Ме нервираше само Руфус - Лили.
Џени - супер..сакам епизоди кога се центрирани на неа. Стварно супер лик е.
Серена и Нејт малку досадни али нема врска.
Блер и Чак вин како и секогаш.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Леле сите го сакате Чак, мене најодвратен ми беше, може заради сцената со сестрата на Ден...ќе видиме понатаму, ќе ве послушам и ќе продолжам со гледање

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ахххх најдобра серија е............Чак е........заљубена сум во неговата глума и лик, но во третава сезона сладок ми е и Нејт.......пак сакам од прва сезона да си ја изгледам ама на втората пауза, слушнав нешто дека само 10 епизоди се снимени и пак ќе има пауза:pipi:
Леле сите го сакате Чак, мене најодвратен ми беше, може заради сцената со сестрата на Ден...ќе видиме понатаму, ќе ве послушам и ќе продолжам со гледање
Не суди пред време чекај понатаму да видиш како ќе го засакаш...

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Вчера ја гледав и втората епизода...на Ден му пораснала коса, скоро 1cm и тоа за една ноќ, неколку часа :pos2:
А дали Серена си замина само заради она со Нејт или имаше и нешто друго ??? X0 X0

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Трачеви, убави луѓе, градот од соништата, висока мода и љубовни приказни...што друго ни треба?!
Без многу тешки филозофии, забавни ликови, со интересни перипетии. Дефинитивно ме опушта серијава :pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Почнав пак да ја глеам серијава и прилично е забавна.
Само шо ја изглеав 2ра сезона.
Го обожавам Ден, а Чак е :drk:
Серена исто е супер, а Блер ми е прекрасна ама не ја сакам зашо е бичи:)
Глеав некои трејлери за 3та сезона и...Серена и Нејт?!:uvo::nesvest:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Ахх никогаш доста од ГГ! :)
Трета сезона почна добро.
Уште од втората сезона Џенни и Чак ми се фаворити. И уште од првата сезона па сеуште чекам тие да се сплеткаат. :) Модни икони во цела серија.
Серена ме нервира малку со шептењето :) и со тој цел нејзин Serenas World и романсите.
Ванеса во првата епизода од третата сезона не се појавува хехе . :)
Њу Јорк најубав во цела серија да си признаеме :)

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Е многу ми се досадни Руфус и Лили, у секоја серија мора да има некој таков постар пар што ти иде да премоташ кога водат "интересни" муабети. Во округот Оринџ на пример беше оној Сенди. Ама Чак и Блер ја вадат серијава..

Kajgana Shop

На врв Bottom