- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 1.192
Дајте споделете нешто од тоа што го прочитавте или видовте, ние што касниме најдовме на Page Not Found
Трачерај. Еве на пример: „Од доверливи извори на Мони дознаваме дека она не го љубела Галензо, туку он и понудил мување а она го одбила. Сега е слободна па навалете машки!“Дајте споделете нешто од тоа што го прочитавте или видовте, ние што касниме најдовме на Page Not Found
Затоа сеа се надокнадува со замарање на она што го беа пропуштиле во млада адолесценција))Изгледа ептен време прошло откако сте биле копиљаци сите вие.
Исти курац бевме и ние како мали, само среќа немаше Интернет да ја покажеме нашата глупост!
држи вода муабетот ... али ти сигурно не си имал другарки на 13 години што разменувале сексуални искуства и со километража на промискуитетни cougarsИзгледа ептен време прошло откако сте биле копиљаци сите вие.
Исти курац бевме и ние како мали, само среќа немаше Интернет да ја покажеме нашата глупост!
Да не ти кажувам што сум видел и слушал во Чаир на мои 13 години. : )држи вода муабетот ... али ти сигурно не си имал другарки на 13 години што разменувале сексуални искуства и со километража на промискуитетни cougars
пеер ,и јас сум од чаир ама ... не беше до толку избегана работата. а може и мене ниедна не ми даваше па сите ми изгледаа поштениДа не ти кажувам што сум видел и слушал во Чаир на мои 13 години. : )
Работата е што и порано постоело вакво нешто. Единствена работа е што тогаш немало толкав пристап на интернетот. Денес секој е славен ако клецнал нешто на помали години. А простиот народ сака да си дига его на што е можно понизок начин. Денес ако испиеш киселина и напраиш клип околу тоа, ти си bad ass mufucka. Шо е најтрагично, вискоките вредности опаѓаат како кула од карти со она што секојдневно медиумите не` бомбардираат.
Е па тоа и зборам бе, што со лесниот пристап на интернет и ефтина камера, може „чуда“ да се прават. А воајерството одувек било присутно. Само сеа се` повеќе.
Што збориш бе момче ?
Тоа не е вистина зарем не гледаш колку народ се испозапали на МАГАРИЦА, па и овде на форумов се испоотворија најмалку 40 теми, не ме загрижува фактот што се снимила таа, загрижувачи е фактот што многумина тоа го наоќаат за интересно,смешно нешто за кое што вреди да се збори.
Иначе ретардоси одувек имало и ке ги има само што се зголеми бројот на екстра ретардоси на кој што им е интересно тоа.
Колоку интересно ЕЈ можеш да замислиш РЕКЛА МАГАРИЦА ВОУУУУУУ ЧОВЕЧЕ ХАХАХАХА ПЕР, го доловуваш моментот значи кој деген треба да биде некој за да му биде интересно нешто такво, па кој ретард треба да бидеш штом го видиш тоа да го пренесеш на други 10 /15 души,колку треба да си малоумник да правиш пародија на тоа ?Е па тоа и зборам бе, што со лесниот пристап на интернет и ефтина камера, може „чуда“ да се прават. А воајерството одувек било присутно. Само сеа се` повеќе.
Сине, остај не` нас ние иаме сасвим другачие мислење околу тоа. Ама еве рецимо некој/а од свирипичино што иде само кози да пасе, што би го/ја интересирало? Нормално нема да влезе во театар да го глеа Кандид во земјата на чудата. Ќе глеа овакви ствари, ќе се ложи на Survivor и Малечката невеста као најкултурни настани што некад Македонија ги вовела.Калоку интересно ЕЈ можеш да замислиш РЕКЛА МАГАРИЦА ВОУУУУУУ ЧОВЕЧЕ ХАХАХАХА ПЕР, го доловуваш моментот значи кој деген треба да биде некој за да му биде интересно нешто такво, па кој ретард треба да бидеш штом го видиш тоа да го пренесеш на други 10 /15 души,колку треба да си малоумник да правиш пародија на тоа ?