Gosip Girl Skopje

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Дајте споделете нешто од тоа што го прочитавте или видовте, ние што касниме најдовме на Page Not Found :place:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Дајте споделете нешто од тоа што го прочитавте или видовте, ние што касниме најдовме на Page Not Found :place:
Трачерај. Еве на пример: „Од доверливи извори на Мони дознаваме дека она не го љубела Галензо, туку он и понудил мување а она го одбила. Сега е слободна па навалете машки!“

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Изгледа ептен време прошло откако сте биле копиљаци сите вие.

Исти курац бевме и ние како мали, само среќа немаше Интернет да ја покажеме нашата глупост!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389

Исти курац бевме и ние како мали, само среќа немаше Интернет да ја покажеме нашата глупост!
Затоа сеа се надокнадува со замарање на она што го беа пропуштиле во млада адолесценција:)))

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

држи вода муабетот ... али ти сигурно не си имал другарки на 13 години што разменувале сексуални искуства и со километража на промискуитетни cougars

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова тумблр колку корисна ствар беше додека не дознаа Македонци за неа :facepalm:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
држи вода муабетот ... али ти сигурно не си имал другарки на 13 години што разменувале сексуални искуства и со километража на промискуитетни cougars
Да не ти кажувам што сум видел и слушал во Чаир на мои 13 години. : )

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
А шо очекувате , да се ебеше на 13 години е у мода. Кажите еден пример кај шо нема секс у приказната ? 90% од филмовите имат ебање, и тоа прилично лесни женски шо у на прв поглед , без кажан збор се ебат у лифт. Кажите еден музички спот кој не продава секс, зобрам за комерцијала, пошто тоа е тоа шо најголем процент од тинејџерите слушат. Кажите еден МК портал шо секојдневно не замара со голите гзиња на Станија, Гавазова, Коко итн , пушти ФБ на секој ебани 5 минути тоа е ТОП вест ! И на тоа му се дава значење ко да е најпаметно нешто што една девојка може да го направе.
Дане зборам како реагира женскио мозок коа им покажеш камера или фотоапарат...

У мозок им се става дека популарност и слава се стекнува со вадење цицки и пушење курови на голем одмор измеѓу часови.
И после Цацко ни е крив :)

Да си у кожата на 14-годишното момче шо ја ебе , е супер, ама да си родител на девојчето шо на 13 години била скината , а на 14 абортирала ..

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Mac)) остај ги они не ги знаат Лолита, Цуци, Џемо (ова се само од врвот на ѕвездите од реденки) Ново Лисиче будало ..... немаше тогаш кој да ги стаи на ју тјуб и слично :)))

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да не ти кажувам што сум видел и слушал во Чаир на мои 13 години. : )
пеер ,и јас сум од чаир ама ... не беше до толку избегана работата. а може и мене ниедна не ми даваше па сите ми изгледаа поштени :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Работата е што и порано постоело вакво нешто. Единствена работа е што тогаш немало толкав пристап на интернетот. Денес секој е славен ако клецнал нешто на помали години. А простиот народ сака да си дига его на што е можно понизок начин. Денес ако испиеш киселина и напраиш клип околу тоа, ти си bad ass mufucka. Шо е најтрагично, вискоките вредности опаѓаат како кула од карти со она што секојдневно медиумите не` бомбардираат.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Работата е што и порано постоело вакво нешто. Единствена работа е што тогаш немало толкав пристап на интернетот. Денес секој е славен ако клецнал нешто на помали години. А простиот народ сака да си дига его на што е можно понизок начин. Денес ако испиеш киселина и напраиш клип околу тоа, ти си bad ass mufucka. Шо е најтрагично, вискоките вредности опаѓаат како кула од карти со она што секојдневно медиумите не` бомбардираат.
:pos:
Што збориш бе момче ?
Тоа не е вистина зарем не гледаш колку народ се испозапали на МАГАРИЦА, па и овде на форумов се испоотворија најмалку 40 теми, не ме загрижува фактот што се снимила таа, загрижувачи е фактот што многумина тоа го наоќаат за интересно,смешно нешто за кое што вреди да се збори.
Иначе ретардоси одувек имало и ке ги има само што се зголеми бројот на екстра ретардоси на кој што им е интересно тоа.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
:pos:
Што збориш бе момче ?
Тоа не е вистина зарем не гледаш колку народ се испозапали на МАГАРИЦА, па и овде на форумов се испоотворија најмалку 40 теми, не ме загрижува фактот што се снимила таа, загрижувачи е фактот што многумина тоа го наоќаат за интересно,смешно нешто за кое што вреди да се збори.
Иначе ретардоси одувек имало и ке ги има само што се зголеми бројот на екстра ретардоси на кој што им е интересно тоа.
Е па тоа и зборам бе, што со лесниот пристап на интернет и ефтина камера, може „чуда“ да се прават. А воајерството одувек било присутно. Само сеа се` повеќе.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Е па тоа и зборам бе, што со лесниот пристап на интернет и ефтина камера, може „чуда“ да се прават. А воајерството одувек било присутно. Само сеа се` повеќе.
Колоку интересно ЕЈ можеш да замислиш РЕКЛА МАГАРИЦА ВОУУУУУУ ЧОВЕЧЕ ХАХАХАХА ПЕР, го доловуваш моментот значи кој деген треба да биде некој за да му биде интересно нешто такво, па кој ретард треба да бидеш штом го видиш тоа да го пренесеш на други 10 /15 души,колку треба да си малоумник да правиш пародија на тоа ?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Калоку интересно ЕЈ можеш да замислиш РЕКЛА МАГАРИЦА ВОУУУУУУ ЧОВЕЧЕ ХАХАХАХА ПЕР, го доловуваш моментот значи кој деген треба да биде некој за да му биде интересно нешто такво, па кој ретард треба да бидеш штом го видиш тоа да го пренесеш на други 10 /15 души,колку треба да си малоумник да правиш пародија на тоа ?
Сине, остај не` нас ние иаме сасвим другачие мислење околу тоа. Ама еве рецимо некој/а од свирипичино што иде само кози да пасе, што би го/ја интересирало? Нормално нема да влезе во театар да го глеа Кандид во земјата на чудата. Ќе глеа овакви ствари, ќе се ложи на Survivor и Малечката невеста као најкултурни настани што некад Македонија ги вовела.

Kajgana Shop

На врв Bottom