- Член од
- 29 декември 2008
- Мислења
- 1.505
- Поени од реакции
- 43
Нема да говори.Нема ни да појде.Се заебаја од ВМРО овие.
А Иванов незнам само што ке говори на ТВ дебата кога ке дојди време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да говори.Нема ни да појде.Се заебаја од ВМРО овие.
А Иванов незнам само што ке говори на ТВ дебата кога ке дојди време.
USAID-->evrei,Soros,Rotsild,Како што мене ми е познато, ИРИ е основана од УСАИД.
На аватар ми е.
При една таква блокада, во 1950 година, мајорот Планински, кај затвореникот Стеван Мишев (брат на стреланиот вмровец Ангел Мишев) најде метална лажица чија рачка беше приспособена во нож за сечење леб. Бидејќи такво нешто беше забрането, затвореникот мораше да биде казнет. Планински, на очиглед на многумина затвореници, просто ја масакрира жртвата. При тепањето во карцерот, на Стеван Мишев, од бес му ги кинел тестисите. По кусо време Стеван загинува при несреќен случај во затворот. Осудениците го пробиваа патот Охрид - Ресен, изложени на тешка присилна работа под исклучително неповолни временски услови. Дневното следување на леб и на вода беше по 250 грама, што беше под секаков егзистенцијален минимум. Од големата жега, работејќи на Галичица, затворениците често колабираа. Поради недостиг од вода, а за да се освежи болниот, недостигот од вода се заменуваше со мочање по лицето на онесвестениот другар.
И овде... на цена на триста бана нема да ти простам.
ПИЗДА ТИ МАТЕРИНА.
Глеј џонтра...ти дете случајно и на орлов да не му си потомок?
а богами планински од курир до мајор по по по,,и како награда после заптија во идризово ))))....баш ме подсете да ја пребарам за Орлов книгана како неписмениот ко влегувал во кавадарци на коњ се распукал и коњот го превртил, полуписмен човек ..ах ко го пуштиле србија на официрска школа после ратот..викал цел живот во планина да сум во училница да не сум.........и после за награда ОЗН и управник идризово...е таков тој семката ја затре на вистинските родољуби.