Tocno...no ne treba da se glorificira..nitu omalovazuva...Досега немам никогаш кажано за кој ќе гласам или сум гласал, ама мојот глас, дефинитивно ќе оди кај проф. Ѓорѓе Иванов!
Лично ми е многу добар пријател, и е почесен член на „Македонскиот институт“ кој се погрижи за достоен пречек на Македонците чувари на Александровата империја, далеку на Хималаите.
Ретко интелигентен и способен човек, Македонист, онаков каков што сите сакаме конечно да видиме на чело на нашата држава!
Nekoj treba da e prezident i to...
I ova e tocno...ama ne vervam GI da se izglupiral vo stil na samiot Tomic...овој кај мене дефинитивно не проаѓа, познавајќи го уште од периодот кога секој втор месец му беше гостин на томиќ во неговиот глас уште кога ја водеше емисијата на крт и атв (амазон)
Tocno...ama ti si pameten coek pa zamizi...utre kojznae sto ce im tekni...steta nema godini inaku firerot himself bi se kandidiral i za ova...ionaka lider e 1!Ivanov e anonimec vo Internacionalnite odnosi, i sferi, bez tronka iskustvo vo diplomatija i megjunarodna politika.
Kolku toj covek moze da lobira za Makedonija?
Da ne ispadne kako Brane, da moze najdaleku do Romanija da otide na oficijalna poseta???![]()