Ѓорѓи Иванов кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата kolize
  • Време на започнување Време на започнување
I da ke zaboravev nema sansi da glasam za tipov navodno nepartiski neli drugi go kandidiraa on neznaese od A1 dozna,ne mi se veruva deka moze nekoj da poveruva u takva glupost.:kez::kez::kez:

Очигледно сакаш да оставиш „зачаравајуќи“ впечаток за почеток :tapp: па млатиш празна слама.

не си прави сам себе филмови, ај за кој ке гласаш, но овој, не оној, ако се надеваш на кандидат од СЕДЕСЕТО ке се начекаш

Не во филм на заеднички кандидат е па се надева на гласовите на ВМРО. :pos2:

abe drugar daj ne ne pravi ludi.... pocetnik ,nepisuval na vakvi forumi e de na kakvi?
ajjj kazi si civo alter ego si.....da te cujam:vozbud:

Ti ako si tuka praten od nekoj da galamis te svakam idi na tema fudbal juventus ke vidis kade pisuvam a politika ne me interesira mnogu za da pisuvam.A ti galami si za tipov nemam niso protiv samo smesno mi e kako on neznael ama odma prifatil.

не си прави сам себе филмови, ај за кој ке гласаш, но овој, не оној, ако се надеваш на кандидат од СЕДЕСЕТО ке се начекаш

Abe neznam za kogo ama znam za kogo nema.Ne cekam ja nikogo vie cekavte da vidite tie so ve pratile so ke kazat i odma da go falite sega nema podobar od ovoj ivanov taka,zatoa so iam namera da go kandidira vmro iako on neznael neli.

Па Валандовчани веднаш прифаќаат,како и не би кога едно Валандово дава толку паметни луѓе како Гошев,Иванов и плејада други “борци“.:pos2:

Ti ako si tuka praten od nekoj da galamis te svakam idi na tema fudbal juventus ke vidis kade pisuvam a politika ne me interesira mnogu za da pisuvam.A ti galami si za tipov nemam niso protiv samo smesno mi e kako on neznael ama odma prifatil..
ne galamam.....konstatiram
drugar daj be od 9 posta 3 ti se na temava.....pisuval na tema juventus ama so drugiot juzer :tapp:

до вчера никој не го ни спомнуваше и денес оп толку многу за него

со исклучок на неколку форумџии чии мислења ги ценам врз основа на минат труд, ова останатово е се многу јасно, да го предложеа бајрам голгетерот, ќе рипнеа одма за него

и не е ѓорѓи, туку е ѓорѓе, ни име не му знаат а за него биле

Ѓоре Иванов ми е професор на факултет (утре кај него полагам есеј хихи) и што се вика од "прва рака" можам за него да кажам дека е еден паметен, разумен, приземјен човек кои што ги инспирира пола од студентите на политички науки да се заљубат во својата идна професија, да се ангажираат во тоа што го работат, едноставно да се активираат и насочат. Од друга страна, мило ми е што е политолог, а не електоинжињер, ко што е практика нашите политичари да се све освен политолози, и имам верба во неговото знаење и неговите способности, па затоа дефинитвно ќе гласам за него! (па дури и да паднам кај него лол)

до вчера никој не го ни спомнуваше и денес оп толку многу за него

со исклучок на неколку форумџии чии мислења ги ценам врз основа на минат труд, ова останатово е се многу јасно, да го предложеа бајрам голгетерот, ќе рипнеа одма за него

и не е ѓорѓи, туку е ѓорѓе, ни име не му знаат а за него биле

Оди на А1 вести и прочитај како му е напишано името, докажи им и на нив.

Ѓоре Иванов ми е професор на факултет (утре кај него полагам есеј хихи) и што се вика од "прва рака" можам за него да кажам дека е еден паметен, разумен, приземјен човек кои што ги инспирира пола од студентите на политички науки да се заљубат во својата идна професија, да се ангажираат во тоа што го работат, едноставно да се активираат и насочат. Од друга страна, мило ми е што е политолог, а не електоинжињер, ко што е практика нашите политичари да се све освен политолози, и имам верба во неговото знаење и неговите способности, па затоа дефинитвно ќе гласам за него! (па дури и да паднам кај него лол)

Е сега си „залепи етикета“ ВМРО и внимавај како ќе се браниш од нападиве што ќе следуваат. :helou:

П.С. Како беше она за успех на полагањето.....

Е сега си „залепи етикета“ ВМРО и внимавај како ќе се браниш од нападиве што ќе следуваат. :helou:

Гајле ми е :wink: Ѓорге ме научи да не се замарам со чаршиски муабети и исфрустрирани "пред-кооперација-политолози" така што шо сакаат нека зборат, јас си кажав што мислам :smir:

Dejan];2094180 напиша:
Да но сега улогите се други и не верувам дека за 3 и пол години во тие структури ќе дојдат тие кои „летаат“ авиони, а тоа е доволен период да се направи нешто, барем да се исчисти дворот

Постојано се зборува за некакво ЧИСТЕЊЕ НА ДВОР..???, како Председателот , кој одприлика е нешто како англиска кралица...иако стотина милијарди посиромав :), ќе го направи тоа....??? Или пак ќе се менуваат законите???
Всушност кој треба да го ИСЧИСТИ дворот??? нема ли тој...."ЧИСТАЧОТ" веќе невидена рејтинг-ска поддршка за тоа???

Гајле ми е :wink: Ѓорге ме научи да не се замарам со чаршиски муабети и исфрустрирани "пред-кооперација-политолози" така што шо сакаат нека зборат, јас си кажав што мислам :smir:

Така е, и таква остани. :smir:

Abe neznam za kogo ama znam za kogo nema.Ne cekam ja nikogo vie cekavte da vidite tie so ve pratile so ke kazat i odma da go falite sega nema podobar od ovoj ivanov taka,zatoa so iam namera da go kandidira vmro iako on neznael neli.

Факт е дека човекот не е познат на широката македонска јавност а и факт е дека македонштината ја цени по тоа што, каде и како постапувал и учествувал, но има време ке се запознае така да не му ставај -(минус) само затоа што е предложен од ВМРО( а и оваа влада на ВМРО е светлосни години пред сите други влади како од поранешните ВМРО или целосно од СДСМ), така да би требало да е голем + што е подржан од нив.

Па Валандовчани веднаш прифаќаат,како и не би кога едно Валандово дава толку паметни луѓе како Гошев,Иванов и плејада други “борци“.:pos2:
Егеец е Иванов, колку што знам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom