Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди на А1 вести и прочитај како му е напишано името, докажи им и на нив.
оди на правен факултет и прашај како се вика професорот
керим, или Ѓорѓи? Ѓорѓи и уше кило крв за чоеков! Ебати комуњарските тролови, кој лик антимакедонски ни го нудат, керим бе?! Човекот кој одби да се врати во Македонија кога се ствараше државата! А од Ѓорѓи по сталожен, по down to earth личност не сум сретнал! Дај боже да помине на конвенција човеков! М А К Е Д О Н И ЈА!!!
koj go izjavil ova?
Знам јас како се вика, и ако таа една буква ти е проблем слободно гласај за друг на кого нема да му згрешат во името нешто.
Ivanov e anonimec vo Internacionalnite odnosi, i sferi, bez tronka iskustvo vo diplomatija i megjunarodna politika.
Kolku toj covek moze da lobira za Makedonija?
Da ne ispadne kako Brane, da moze najdaleku do Romanija da otide na oficijalna poseta???![]()
...
Зар се надеваа дека лесно ќе го заслепат народот и со “натпартиски“ каднидат од редовите на бившата си партија
...
Цацко.
Егеец е Иванов, колку што знам![]()
Ivanov e anonimec vo Internacionalnite odnosi, i sferi, bez tronka iskustvo vo diplomatija i megjunarodna politika.
Kolku toj covek moze da lobira za Makedonija?
Da ne ispadne kako Brane, da moze najdaleku do Romanija da otide na oficijalna poseta???![]()
керим никогаш не бил член на ниедна партија а за министер за надворешни работи беше предложен од либералната партија, која во тоа време ја водеше гуштеров
Абе сега анонимец,па бртму не беше анонимец кога го фатија во аферата за меѓународен(читај Бугарски) шверц.![]()