Ѓорѓи Иванов е кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Марионета на Груевски....колку ќе биде досадно во државава после. До сеа барем имаше некој спротивсавен став, сеа ќе глеаме режиран филм.

Истото што беше со СДС до 2006год.Сдс овски претседател,Сдсовска влада...
Опозицијава пак харикири изврши и се ми изгледа ќе имаме еднопартиски систем...

и покојзнае кој пат пак поранешен кадар на сдсм, се само вмровци нема .... и тоа да се чудиш

Ѓорѓи победил !!!!!!!!! :nesvest:
Ма нема шанси.:nenene:
Не можам да поверувам :nesum:
А колку ли само надеж вложив во победата на Петров :(

Не! Не можам да се помирам.
Само 91 глас.:shok:
Дефинитивно ми се срушиа сите сништа.
Ми останува само да се тешам со "демократскиот" избор од страна на делегатите и возбудливата пред-конвенциска трка на двајцата кандидати.

Возбудливо.
Напнато.
Не се знаеше до последен момент
Детали беа во прашање.:toe:

Кој ли за што ќе дискутира..посебно „реалниXX„ за демо(н)кратија!!!?.
(кај нас..разбира се)...
:pos2:

и покојзнае кој пат пак поранешен кадар на сдсм, се само вмровци нема .... и тоа да се чудиш

Вас изгледа ви е омилен зборот....поранешен/на, екс, бивш/а и да не пишувам што значи она F во привременото ни име...и зборот привремен/а исто ви е во омилените.....
..ова само околу терминологијата, секоја сличност со реалноста е намерна

е добро де очекувано се знаеше:wink:

da ne znae nekoj stream od konvencijata na sdsm denes? )))))))))))))))))))

Kolku e toa tocno neznam.Megjutoa znam zosto. Po osamostojuvanjeto vednas po kluc dotogasnite komunisticki kniski bea zameneti so sdsm.Dokolku bi odbil takvo nesto te ceka likvidacija po sekoj osnov:) .sdsm i demokratija, sto bese toa.

kandidat na vmro moze da se smeta samo ljube boskovski inaku site drugi se poranesni clenovi na sdsm isto kako i pola segasna garnitura na vmro dpmne

Марионета на Груевски....колку ќе биде досадно во државава после. До сеа барем имаше некој спротивсавен став, сеа ќе глеаме режиран филм.

па и не би рекол баш марионета доколку си стои на своите ставови кои му ги имам слушнато во неколку трибини и емисија ќе не биде, а марионета повеќе ќе беше Петров, всушност таква и му беше програмата што ја претстави на кнвенцијата

па и не би рекол баш марионета доколку си стои на своите ставови кои му ги имам слушнато во неколку трибини и емисија ќе не биде, а марионета повеќе ќе беше Петров, всушност таква и му беше програмата што ја претстави на кнвенцијата
јок бе не е :) ај ќе го наречеме, УКРАС, кој додека зборува спрема народот ги пцуе гади, а тие му плескаат рацете и се колнат во него.

јок бе не е :) ај ќе го наречеме, УКРАС, кој додека зборува спрема народот ги пцуе гади, а тие му плескаат рацете и се колнат во него.

па јебига намерно и на незнаење така ко тебе сите можеме да си лаеме безврска, дали сум јас во право или ти ќе се види доколку стане Иванов претседател, се дотогаш кажано против него е лаење безвезе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom