Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
која е баграта? просветлимеА што друго можеш да очекуваш од неписмена багра.
Ѓорѓи победил !!!!!!!!! :nesvest:
Ма нема шанси.:nenene:
Не можам да поверувам :nesum:
А колку ли само надеж вложив во победата на Петров
Не! Не можам да се помирам.
Само 91 глас.:shok:
Дефинитивно ми се срушиа сите сништа.
Ми останува само да се тешам со "демократскиот" избор од страна на делегатите и возбудливата пред-конвенциска трка на двајцата кандидати.
Возбудливо.
Напнато.
Не се знаеше до последен момент
Детали беа во прашање.![]()
и покојзнае кој пат пак поранешен кадар на сдсм, се само вмровци нема .... и тоа да се чудиш
Веројатно мисли на сврпските продадени души..Кои уште одат на аминосување во Белград!која е баграта? просветлиме
Kolku e toa tocno neznam.Megjutoa znam zosto. Po osamostojuvanjeto vednas po kluc dotogasnite komunisticki kniski bea zameneti so sdsm.Dokolku bi odbil takvo nesto te ceka likvidacija po sekoj osnovи покојзнае кој пат пак поранешен кадар на сдсм, се само вмровци нема .... и тоа да се чудиш
da ne znae nekoj stream od konvencijata na sdsm denes? )))))))))))))))))))
Марионета на Груевски....колку ќе биде досадно во државава после. До сеа барем имаше некој спротивсавен став, сеа ќе глеаме режиран филм.
јок бе не епа и не би рекол баш марионета доколку си стои на своите ставови кои му ги имам слушнато во неколку трибини и емисија ќе не биде, а марионета повеќе ќе беше Петров, всушност таква и му беше програмата што ја претстави на кнвенцијата
јок бе не еај ќе го наречеме, УКРАС, кој додека зборува спрема народот ги пцуе гади, а тие му плескаат рацете и се колнат во него.