Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување

Интересно видео само малце гласот е тивок.

Највеќе ми остана во впечаток моментот кога Мурињо му рекол да го изведе слободниот да даде гол и нека искочи и Пандев вика мислев се зафркава :pos: Ова би требало да е моментот кога му збрца на Дида гол од 20-ина метри :D

Интересно видео само малце гласот е тивок.

Највеќе ми остана во впечаток моментот кога Мурињо му рекол да го изведе слободниот да даде гол и нека искочи и Пандев вика мислев се зафркава :pos: Ова би требало да е моментот кога му збрца на Дида гол од 20-ина метри :D
Тоа е моментот, требаше да биде направена измена, но Мурињо го остави да го изведе слободниот и даде гол.

Тоа е моментот, требаше да биде направена измена, но Мурињо го остави да го изведе слободниот и даде гол.
Да знам ја гледав утакмицата колку само миланези го пцуеа иако е наше дете :ROFLMAO:

Пандев по подолго време, се најде вчера во првиот тим на Наполи и за само 20тина минути ги даде клучните 2 погодока.
Вреди да се погледнат, посебно вториот!

Првиот ми е боље, според тоа како го претрче првиот со долгиот пас.

pandev-veliki-500.jpg

Доказ плус, дека е најдобар фудбалер на Македонија на сите времиња, и најголем човек истовремено. Пример за сите бизнисмени, фудбалери, и ред други луѓе кои се наоѓаат на високо скалило. (y)

Се распука периодов дефинитивно. Му тежеше таа мафијата наречена ФФМ , сеа барем нема притисок од никаде. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom