Горан Пандев

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Интересно видео само малце гласот е тивок.

Највеќе ми остана во впечаток моментот кога Мурињо му рекол да го изведе слободниот да даде гол и нека искочи и Пандев вика мислев се зафркава :pos: Ова би требало да е моментот кога му збрца на Дида гол од 20-ина метри :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576

Интересно видео само малце гласот е тивок.

Највеќе ми остана во впечаток моментот кога Мурињо му рекол да го изведе слободниот да даде гол и нека искочи и Пандев вика мислев се зафркава :pos: Ова би требало да е моментот кога му збрца на Дида гол од 20-ина метри :D
Тоа е моментот, требаше да биде направена измена, но Мурињо го остави да го изведе слободниот и даде гол.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тоа е моментот, требаше да биде направена измена, но Мурињо го остави да го изведе слободниот и даде гол.
Да знам ја гледав утакмицата колку само миланези го пцуеа иако е наше дете :ROFLMAO:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Пандев по подолго време, се најде вчера во првиот тим на Наполи и за само 20тина минути ги даде клучните 2 погодока.
Вреди да се погледнат, посебно вториот!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Првиот ми е боље, според тоа како го претрче првиот со долгиот пас.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Доказ плус, дека е најдобар фудбалер на Македонија на сите времиња, и најголем човек истовремено. Пример за сите бизнисмени, фудбалери, и ред други луѓе кои се наоѓаат на високо скалило. (y)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.375
Поени од реакции
38.751
Се распука периодов дефинитивно. Му тежеше таа мафијата наречена ФФМ , сеа барем нема притисок од никаде. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom