Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Сите го чекаме дебито на Пандев во дресот на Интер...а како шо изјави Мурињо Пандев бил подготвен само му требале натпревари за да си ја поврати добро познатата форма и да дрма повторно во Италија.

Има ли OnLine верзија на Спорт Прес? :raz:

Уште еден саат до мечот... дали ќе почне Пандев??? :vozbud:

Еве ги можните единаесетмина според FC Inter News. Не знам колку го погодуваат составот овие, нека кажат фановите на Интер тоа.

CHIEVO VERONA (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Morero, Yepes, Mantovani; Luciano, Iori, Marcolini; Pinzi; Pellissier, Abbruscato. All. Di Carlo

INTER (4-2-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Zanetti J., Vieira, Sneijder; Pandev, Balotelli, Milito. All. Mourinho

Интер дека се премногу јаки ке играат со 10 играчи ХА!
"INTER (4-2-1-2)"

The Inter boss has named a 4-2-3-1 formation to face the Gialloblu. Diego Milito is the lone striker, Goran Pandev makes his debut alongside Balotelli and Sneijder, and Vieira and Zanetti fill holding roles in front of Maicon, Lucio, Cordoba and Chivu.

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Значи да се спремаме, нашиов ќе игра :vozbud::vozbud::vozbud:

ај нека има одлично деби гоги и нека даде гол и нека му е со срека деби мечот

Среќно Пандев, ајде израдувај ја Македонија со гол:smir::vozbud:

Ухххх солзи ми потекоа од радост!!!!!

Б Р А В О Г О Р А Н Е!!!!!!!!!!!!!

Се радуем ка детенце на лижавче. Нека биде ова прв од многуте голови за Пандев во Интер.
БРАВО!

Мислам дека вториот обид на Балотели веќе беше гол, ама не е битно. :)

Алал да му е, потпиша завчера, денес дебитира во прв состав, за нецели петнаесет минути стрелец, а немаше изиграно првенствена утакмица цела сезона.
Играч и пол, накај двајца.

Добро, да бидеме реални, ова му е подарок од Балотели, ама не верувам дека ќе му се лути. Кај и да е, Пандев ќе му намести топка на Балотели и ќе му ја возврати услугата :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom