Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ја може ги познавам стилските изразни средства по македонски јазик, ама јеботе ништо не сфаќам шо сакаш да кажеш.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:
хехехе не ни е сеедно што ќе го носи дресот на интер и на македонија разумеш ќе го маам на градски(шала)

Брат ја може ги познавам стилските изразни средства по македонски јазик, ама јеботе ништо не сфаќам шо сакаш да кажеш.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Добро си кажува човекот,кај тебе нешто не штима.

Не требаше до сеа да помине медицински? Нешто се случува?

Ништо ич, екипата е уште денес во Саудиска Арабија затоа нема ништо. До понеделник ќе се реши експресно. Камерун не му даде дозвола на Ето да остане за натпреварот со Киево на 6-ти, така да сега Пандев е итно потребен, затоа што Интер има само 2 напаѓачи на располагање во моментов.

Ништо ич, екипата е уште денес во Саудиска Арабија затоа нема ништо. До понеделник ќе се реши експресно. Камерун не му даде дозвола на Ето да остане за натпреварот со Киево на 6-ти, така да сега Пандев е итно потребен, затоа што Интер има само 2 напаѓачи на располагање во моментов.

Нешто ми е сумљива работата на мене?:toe:

Нешто ми е сумљива работата на мене?:toe:

Ич гајле да немаш. Прееска Рекалакти (тој е спортски новинар и фан на Интер, секогаш има inside info), кажа дека Пандев доаѓа во Милано утре, има медицински прегледи во понеделник, не е сигурен за Киево ама сигрно ќе игра со Сиена.

Згора на тоа, Занети и Мурињо зборуваа за Пандев на официјални прес-конференции вчера на припремите, тоа значи дека е работата готова.

Трпение, Спасение :)

Празници се, сите се нестрпливи...

Со среќа нека му е:wink: му посакувам доста титули и постигнати голови : ) се надевам ќе нема проблеми:helou:
ЕДИТ иначе и кај мене не отвара ама ај се надевам вистина е :)

Заебаниот ве заебава нема ништо официјално на сајтот на Интер 100%.
Пандев ќе потпише во Понеделник ако ги помине медицинските прегледи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom