Горан Пандев

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Брат ја може ги познавам стилските изразни средства по македонски јазик, ама јеботе ништо не сфаќам шо сакаш да кажеш.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:
хехехе не ни е сеедно што ќе го носи дресот на интер и на македонија разумеш ќе го маам на градски(шала)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Брат ја може ги познавам стилските изразни средства по македонски јазик, ама јеботе ништо не сфаќам шо сакаш да кажеш.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Добро си кажува човекот,кај тебе нешто не штима.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Не требаше до сеа да помине медицински? Нешто се случува?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ништо ич, екипата е уште денес во Саудиска Арабија затоа нема ништо. До понеделник ќе се реши експресно. Камерун не му даде дозвола на Ето да остане за натпреварот со Киево на 6-ти, така да сега Пандев е итно потребен, затоа што Интер има само 2 напаѓачи на располагање во моментов.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ништо ич, екипата е уште денес во Саудиска Арабија затоа нема ништо. До понеделник ќе се реши експресно. Камерун не му даде дозвола на Ето да остане за натпреварот со Киево на 6-ти, така да сега Пандев е итно потребен, затоа што Интер има само 2 напаѓачи на располагање во моментов.
Нешто ми е сумљива работата на мене?:toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Нешто ми е сумљива работата на мене?:toe:
Ич гајле да немаш. Прееска Рекалакти (тој е спортски новинар и фан на Интер, секогаш има inside info), кажа дека Пандев доаѓа во Милано утре, има медицински прегледи во понеделник, не е сигурен за Киево ама сигрно ќе игра со Сиена.

Згора на тоа, Занети и Мурињо зборуваа за Пандев на официјални прес-конференции вчера на припремите, тоа значи дека е работата готова.

Трпение, Спасение :)

Празници се, сите се нестрпливи...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Со среќа нека му е:wink: му посакувам доста титули и постигнати голови : ) се надевам ќе нема проблеми:helou:
ЕДИТ иначе и кај мене не отвара ама ај се надевам вистина е :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Заебаниот ве заебава нема ништо официјално на сајтот на Интер 100%.
Пандев ќе потпише во Понеделник ако ги помине медицинските прегледи.

Kajgana Shop

На врв Bottom