Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен го почитувам како фудбалер поготово што е Македонец ама она што го покажува за Македонија е далеку од тоа што го игра во Лацио. Не може најдобриот играч во една екипа да биде заменувам на секој натпревар и секој натпревар да се повредува. Поготово последниов натпревар со Шкотска кога играше катастрофално. Ајде нека ме демантира во среда
VO SREDAAAAAA
MAKEDONIJA HOLANDIJA 2-0
strelci...G.PANDEV 21min
G.PANDEV 74min

Стварно игра далеку послабо за репрезентација,го чуваат по тројца најмалу,знаат од кај е најголемата опасност.Шкотите го утепаа,после почна сиромав и да глуми кога виде дека може да го повредат почна сам да паѓа... :kesa:
Ама мислам дека Холанѓаните нема да знаат од кај им фури!!
ФОРЦА ГООООРАН !!!!!

Таква ни е екипата..само пандев отскокнува..затоа он го крка, затоа него го чуваат двајца минимум, и затоа не може да игра добро против екипи со добри задњи везњаци ко шкотска..Па не видовте на почеток на прво..тој стоперот со две нозе му влезе, тоа не да беше намерно и очигледно да го повреди..после тоа и везњакот..али ни жут не доби:toe:..ај сеа со Холандија очекувам да растури!!!!:vozbud:

Денеска беше во Струмица, на релаксацја... :)

хмм...ами што беше тоа, демек одма се оди максимално со подготовки за среда? и дека уште во 9 имале тренинг?? ааа не така...

хмм...ами што беше тоа, демек одма се оди максимално со подготовки за среда? и дека уште во 9 имале тренинг?? ааа не така...

Можеби добил еден ден одмор. И незнам дали е цел ден тука...

Стварно игра далеку послабо за репрезентација,го чуваат по тројца најмалу,знаат од кај е најголемата опасност.Шкотите го утепаа,после почна сиромав и да глуми кога виде дека може да го повредат почна сам да паѓа... :kesa:
Ама мислам дека Холанѓаните нема да знаат од кај им фури!!
ФОРЦА ГООООРАН !!!!!
Pandev sekogas koga igra za reprezentacijata ispaga poradi povreda.Jasen e vpecatokot deke ne se zamara na natprevarite na reprezentacijata.Postigniva golovi samo so poslabite reprezentacii.Gleda samo kako da padne i da izleze od igra i da se zastiti od povredi.Ne somneno deka e najdobar igrac vo Makedonija no mislam deka reprezentacijata nema mnogu dobivka od toa.Mozebi i jas sum greska sepak toa e moe mislenje...

Pandev sekogas koga igra za reprezentacijata ispaga poradi povreda.Jasen e vpecatokot deke ne se zamara na natprevarite na reprezentacijata.Postigniva golovi samo so poslabite reprezentacii.Gleda samo kako da padne i da izleze od igra i da se zastiti od povredi.Ne somneno deka e najdobar igrac vo Makedonija no mislam deka reprezentacijata nema mnogu dobivka od toa.Mozebi i jas sum greska sepak toa e moe mislenje...

Не знам дали би се сложил... Нели во претходните квалификации за ЕУРО 2008 бевме пак во група со Хоиландија... И тогаш Пандев даде гол и тоа добар.

Па ајде да му се повтори играта против Холандија и сега.

А инаку, ако сите му се с`снуваат на Пандев, тоа е одлично, зашто некој друг играч станува отворен. А Пандев самиот знае да ја додаде топката како што треба, кога треба.

Значи не е дека репрезентацијата нема корист од Пандев. Напротив.

Во секој случај... НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!! :oeoeoe:

ајде горане бапни им 2 гола на лалињата

Не збори глупости ти се молам...да не е Пандев ќе нема кој да прими топка на средина...само тој ја прима и веднаш паѓа..тоа си е негово дали ќе падне или не али во 70% е фаул и тоа ти е потенцијална опасност кон голот на противникот...а да не е тој кој сакаш да ја изнесе...???кај кого одат 80% од топките на 30 метри од голот.....ееее момче момче тебе да те ставиме селектор очигледно дека многу се разбираш...!!!

Проблемот е во тоа што немаме 3-4 Пандевци во напад,еден е! Кога веќе знаат противниците кого да чуваат,по тројца му одат,значи кај нас секогаш има играч вишок,тој вишок Мазнов или Стојков незнаат да го искористат,е тука е разликата меѓу Пандев и останатите...

Браво Пандев! Честитки за голот што го даде викендов. Два гола за две кола! 100% учинок! Секоја чест!

Само така да продолжи! :zver: :olee: :oeoeoe:

Абе викам јас оваа сезона ке биде прв стрелец:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom