- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 0
ke potpise nov dogovor so lazio 2 000 000evra...podobro mu e taka...ako ode vo nekoj drug klub kako real,minhen...ke zagreva klupata

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Лацио не пропаѓа. Лацио ќе пропаднеше за малце пред неколку години, ама се извлече и од тогаш оди во нагорна линија. Е, сега нормално дека тој процес на враќање на старите патеки ќе потрае...
Според тебе треба да се прифати понудата од Њукасл,тим што кој стигна го згази сезонава,играат мизерно,дури ни Дерби неможеа да го победат,за малку ќе отпаднеа.Тоа би било паметна одлука?Или одлуката клубот да го даде кога е во топ форма за мочани 20 милиона?Реал даваше 35 за него па не го дадоа,конечно Лотито да отвори очите малце дека Пандев не смее да биде продаден.Јасно дека тој процес ќе потрае, ама реално може некој да определи колку?
А годините на Пандев си врват исто така и пропуштените можности.
Јас пред се му посакувам слава, а притоа и ногу пари. Ова што сега го зема од Лацио е понижувачко во однос на тоа што го дава во континуитет.
Читав нешто неодамна дека Њукасл нудел 20 милиони евра за него, па да бидеме реални, таква понуда не добива секој фудбалер и не секој ден, па според мене не би требало да ја одбие доколу амбициите на Лацио се сведуваат на борење за опстанок во Калчото.
Секакви незгоди може да се случат, не дај Боже, и затоа секоја пропуштена прилика може да биде погубна.
Јасно дека тој процес ќе потрае, ама реално може некој да определи колку?
А годините на Пандев си врват исто така и пропуштените можности.
Јас пред се му посакувам слава, а притоа и ногу пари. Ова што сега го зема од Лацио е понижувачко во однос на тоа што го дава во континуитет.
Читав нешто неодамна дека Њукасл нудел 20 милиони евра за него, па да бидеме реални, таква понуда не добива секој фудбалер и не секој ден, па според мене не би требало да ја одбие доколу амбициите на Лацио се сведуваат на борење за опстанок во Калчото.
Секакви незгоди може да се случат, не дај Боже, и затоа секоја пропуштена прилика може да биде погубна.
Со Зарате сега партали ќе прават,Роки ќе ја грее клупата Роси пробува формација 3-5-2...Тоа значи дека останува во Лацио и идната сезона?
Промена: Аха, значи уште се чека... Сега ги видов последните пораки...
За роденден даде уште еден гол и со тоа достигна до бројката 4 во подготовките.
Како што читав денеска, Лацио ќе му дадат плата од 1.2 миљиони евра и три годишен договор, а клаузулата ќе биде наместена на 12 миљиони евра.
Добро е. Ќе се смират и Лацијалите кои не би го пуштиле Пандев.