Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул ке му биде најлошата варијанта (Торес, Крауч, Вороњин, Кајт)

И Бабел го заборави. Според мене, најдобро да си остане во Лацио, или пак во Баерн да појде (доколку Подолски си замине, а се најавува такво нешто).

И Бабел го заборави. Според мене, најдобро да си остане во Лацио, или пак во Баерн да појде (доколку Подолски си замине, а се најавува такво нешто).

Би можел во Јуве како замена за Дел Пиеро. :haha:

добро му било и во Лацио, така изјави тој, а сепак има договор со Лацио до 2010, па така да ќе останел, па после ќе правел трансфери, ама сепак мислам дека ќе оди во Баерн, иако сака да игра во Англија. :)

Со маичката на тоше под дресот, Пандев постигна гол притив Андора и Ливорно, и изјавил дека ке истата мајчка ке ја носи и против Вердер утре, и така на секој натпревар, секој гол ке му го посветува на Тоше.

Утре сите очи на баварските скаути ќе бидат вперени во Горан Пандев.Ако се покаже како што игра на секој натпревар за Лацио понуда до 30 милиони евра сигурно ќе пристигне на бирото на претседателот на Лацио Лотито која нема да може да ја одбие.Најважно е што Пандев има желба да премине во Минхен.

Тоше ке му помогне утре да даде гол(ови).

Утре сите очи на баварските скаути ќе бидат вперени во Горан Пандев.Ако се покаже како што игра на секој натпревар за Лацио понуда до 30 милиони евра сигурно ќе пристигне на бирото на претседателот на Лацио Лотито која нема да може да ја одбие.Најважно е што Пандев има желба да премине во Минхен.
Batka,znam deka si zagrean za da zamine vo Baern,ama nemoj tolku ocigledno da go pokazuvas toa.Imaj malce respect prema klubot kaj sto igra,ne e Lazio vtoroklasna ekipa pa taka lesno da go dadat Pandev.Imaj na pamet deka Pandev nema da bide glavna zvezda vo Baern kako sto e vo Lazio ;) Zatoa mozebi bi mu bilo poubavo da si posedi uste nekoja sezona vo Rim.
FORZA LAZIO- VO SRCE TE NOSAM.....

e vecer ova ocekuvam od nego!!!!! napred pandev! so toa nemora da e gi pokaze stomacnite:) moze slikata od tose da ja pokaze :vozbud:
files

Liverpool are keeping a close eye on Lazio attacking midfielder/striker Goran Pandev (various). And the good news is that he may cost next to nothing to purchase. Rumour has it that Pandev, who has less than two years left to run on his current contract, will use FIFA's Article 17 law next summer to buy himself out of his current deal.

The Macedonian was apparently the subject of a massive Ј17million offer from Portsmouth last season, which seems like far more money than Pompey can afford. It mattered little as the 24 year-old turned Harry Redknapp down; however, he is far less likely to reject Rafa and Liverpool.

Pandev can play at an attacking midfielder but with Lazio he has more often been used as a striker and to good effect. He recently bagged a brace in the Champions League encounter with Real Madrid. Tottenham (The Times) and Arsenal (various) are also said to be interested. Lazio coach Delio Rossi has admits he won’t try to keep hold of the player should he wish to leave and as the Rome club are currently only 13th in Serie A, a move could be on the cards.
http://www.sportingo.com/football/arsenal_spurs_want_£14m_robinho/1001,5482http://forum.kajgana.com/Source

abe subo mu e vo lazio:) tocno deka lazio ne e baern ama ako planiraat da prosperiraat vo evropa i italia , togas igraci od kalibarot na pandev ne se ispustaat...:salut:

abe ne zaboravajte deka rafa menuva sostav sekoja utakmica i ako mu se pogodi ke rasura posle:)

Batka,znam deka si zagrean za da zamine vo Baern,ama nemoj tolku ocigledno da go pokazuvas toa.Imaj malce respect prema klubot kaj sto igra,ne e Lazio vtoroklasna ekipa pa taka lesno da go dadat Pandev.Imaj na pamet deka Pandev nema da bide glavna zvezda vo Baern kako sto e vo Lazio ;) Zatoa mozebi bi mu bilo poubavo da si posedi uste nekoja sezona vo Rim.
FORZA LAZIO- VO SRCE TE NOSAM.....

Абе се те разбирам,ама имам голема желба Пандев да успее,ама навистина да постигне врвни резултати во својата кариера.Лацио е супер екипа,но сепак немаат капацитет да со Пандев направи нешто повеќе.Време му е да освојува титули како што и тој самиот кажа.А дека Лацио му беше отскочна даска во кариерата,нема збор за тоа,никој ништо не вика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom