Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
ова само на Пандев ќе му одговара,мислам дека конечно ќе си го пронајде тимот кој му лежи и каде му е местото......сега сигурно ќе има голем мотив да си ја врати формата и да заигра како што знае најдобро !
нека му е со среќа

Да им донираме нешто пари да си купат поубав апарат... :)
Стримот не чинел, не е до апаратот, принт скрин е праено. :D

Иначе, со среќа нека му е во новиот клуб, па се надевам дека ќе пружа добри игри за Наполи.

Сеа оддеднаш сите фанови на Наполи ќе станат.... :pos:

Со среќа нека му е, мислам дека го направи вистинскиот избор.

Не, туку сеа одеднаш Наполи ќе има многу поддржувачи во Македонија, исто како што беше и со Интер и со Лацио.
Нема врска ова што го пиша.

Лацио воопшто не доби на навивачи со тоа што Пандев играше таму. Јас не знам ниту еден што почнал да навива за Лацио поради Пандев. Да, ќе има повеќе македонци што ќе ги следат натпреварите на Пандев во Наполи(вклучувајќи ме и мене), но сепак Наполи е одлична екипа што игра убав фудбал.

Му посакувам се најдобро на Пандев... во дресот на македонската репрезентација. Во Наполи никако!

Noi non siamo napoletanI!

Браво за Пандев.Одличен траснфер,па нека му е со среќа и нека набие 20+ оваа сезона :)

Нема врска ова што го пиша.

Лацио воопшто не доби на навивачи со тоа што Пандев играше таму. Јас не знам ниту еден што почнал да навива за Лацио поради Пандев. Да, ќе има повеќе македонци што ќе ги следат натпреварите на Пандев во Наполи(вклучувајќи ме и мене), но сепак Наполи е одлична екипа што игра убав фудбал.

Е и ти ова што сега го пиша нема врска. :)

Не реков навивачи туку поддржувачи, има разлика, на пример Лацио или Интер или сега Наполи кога би играл против било кој тим (освен Реал) јас би сакал да победи тимот каде што игра Пандев, а познавам многу луѓе како мене, на пример татко ми не сакаше да чуе за Интер, ама кога Пандев постигна гол против Баерн се радуваше како Македонија да освоилa СП. :)

Нема 10ка во Наполи...заради Марадона.

Навивам за се што е македонско, Наполи имаат убаво тимче сега и Пандев е, нема да сум залуден фан, ама зашто па да не би сакал Пандев и тимот да редат успеси??? Нормално дека ке навивам за наполи, наше си е, амбасадор ни е и наше е да го поддржуваме и да му посакаме се најдобро.

Сеа оддеднаш сите фанови на Наполи ќе станат.... :pos:

Со среќа нека му е, мислам дека го направи вистинскиот избор.

Па зашо да не станат, почнувајќи од мене, сериа А, како лига ми била од секогаш „види ги инвалидиве на терен“, така да нормално е, неутралците да не бидат повеќе неутралци, ради Горан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom