Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека подобар избор неможеше да одбере Пандев. Игра во најдобрата група во ЛШ, игра во тим со големи амбиции, ќе добива каде - каде поголема шанса во првиот тим и сигурно нема да има статус, каков што имаше во Интер, покрај толку многу ѕвезди.

.. тоа е тоа, не прочитав само колку ќе му биде платата, но нека му е со среќа!

Мислам дека подобар избор неможеше да одбере Пандев. Игра во најдобрата група во ЛШ, игра во тим со големи амбиции, ќе добива каде - каде поголема шанса во првиот тим и сигурно нема да има статус, каков што имаше во Интер, покрај толку многу ѕвезди.

.. тоа е тоа, не прочитав само колку ќе му биде платата, но нека му е со среќа!
Останува иста,дел плаќа Интер дел Наполи.

Уфф, сум заборавил колку беше добар, мислам и во Интер не беше толку лош колку што го правеа, ама ова е врв, се глеа дека игра со доста љубов за Лацио, многу глупо постапи тој идиотот од претседател. Инаку, доста јадете трици за Пандев, не познавам многу играчи кои имаат дадено гол против Интер, Милан, Јувентус, Рома, Наполи + Баерн и Реал... Така да, нека му е со среќа, мислам дека ова е одлична екипа за него, екипа каде повторно може да стане вистинска ѕвезда :)

Ајде мајсторе, незнам каков е договорт но сакам да има право да игра против Гасперсон :D, маме му ебам мутаво !

Колку сакам да им ја затне муцката на свите, посебно на Гасперини. Нека се бцне у гс сега со дечурлааната што му беа у план пред Пандев, а на Горан нека му е со среќа и нека кине мрежи за Наполи.

btw, ќе носи 29-ка на грбот.
http://www.sscnapoli.it/client/render.aspx?root=707&fwd=4266&content=0

честито пандев, ќе плачи морати за тебе ќе видиш...... ствано незнам што е проблемот, изгледаше дека никој не го сака повеќе во интер

Можда звучи глупо, ама мислам дека Пандев ни од неговите соиграчи не беше најдобро прифатен во Интер. Посебно откако си отиде Мурињо, ретко кој го есапеше Пандев на утакмица. Снајдер ќе води топка, Пандев му е чист, ама овој никако не му подава, поарно он ќе ја изгуби топката, ама на Пандев не ја дава. Можеби само мене така ми се чини, не знам.
И кога го даде голот против Баерн за пласман во 1/4 финалето, мал број отидоа да прослават со него, повеќето одделно си прославија. :unsure:

Можда звучи глупо, ама мислам дека Пандев ни од неговите соиграчи не беше најдобро прифатен во Интер. Посебно откако си отиде Мурињо, ретко кој го есапеше Пандев на утакмица. Снајдер ќе води топка, Пандев му е чист, ама овој никако не му подава, поарно он ќе ја изгуби топката, ама на Пандев не ја дава. Можеби само мене така ми се чини, не знам.
И кога го даде голот против Баерн за пласман во 1/4 финалето, мал број отидоа да прослават со него, повеќето одделно си прославија. :unsure:

е шо убаво го кажа ова . баш за тоа сакав да пишам. и дупли пас кога пробуваше гоче да изигра, он ќе му ја пушти на ето или снајдер , убаво ќе им се открие , овие ЈАКИТЕ не го есапат два посто , шо викаш ти или ќе ја изгуби , или на другата страна ќе предаде. ептен беше запоставен во играта, како да го бојкотираа. е сега Хамшик и Кавани не се такви лигави. Колективни играчи се , убеден сум дека ќе има хемија уште од старт меѓу нив.

C_3_Media_1324820_immagine_oleft.jpg

d73aaf86d62394d0b765be2c559bd1eb-37382-e4fabacd4c3ebdd847728d82b153dcc4.jpeg

The roar of a packed St. Paul has received Goran Pandev to Naples. At the time of his announcement came a thunderous applause when Goran then came on the field

На презентацијата на тимот за новата сезона и пријателската со Палермо стадионот е полн до последно место 60 илјади да нема рестрикции стадионот собира 78 илјади ќе беше и тоа исполнето.Нема тим во Италија со вакви навивачи.

На презентацијата на тимот за новата сезона и пријателската со Палермо стадионот е полн до последно место 60 илјади да нема рестрикции стадионот собира 78 илјади ќе беше и тоа исполнето.Нема тим во Италија со вакви навивачи.
Да, и огномет имаа. Ова е тим со високи амбиции оваа година. Пред малку имаше некои мислења дека Наполи и лани имаше одлични 11 но немаше клупа. Оваа година Наполи е одличен тим и конкурентен со најдобрите. Во меѓувреме Лавеци му посака добредојде на Пандев:
This message posted from Lavezzi a few minutes ago on Twitter: "The group welcomes you, Goran. Good luck"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom