Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Да навиваш за некој клуб не значи дека треба да ги мразиш останатите клубови.

Привлечноста на форумите е во тоа што можеш да прочиташ секакви мислења.
Го ценам секое мислење ама навистина не можам да сфатам, како можете да не го сакате Пандев само затоа што не игра за вашиот омилен странски клуб !?
И јас не го сакав кога му даваше голови на Вардар, ама сега друга приказна е. Сега Пандев не претставува нас како народ, а за жал немаме многу од негов тип. Секако дека може да го критикуваме за играта, формата или за изборот на клуб, ама на крај мора да му дадеме поддршка. Како и да игра за Македонија, дали лошо дали добро, сепак никогаш не ни го свртел грбот.
Пандев у Милан?
Пандев у Реал?
Пандев у Интер?
Пандев у Манчестер?
Панд.....?
...

Не заебавај:kesa:

Не е крив дечкото што веснициве си пишуваат шпекулации. Главен извор за информации им се маалските муабети. Ќе даде гол Пандев и одма во понеделник на насловна има дека Реал или Баерн го бара. Глупости.

Пандев одамна кажува дека сака да остане во Лацио и дека нема друга конкретна понуда.

сношти му беше свршувачката затоа и не присуствуваше на доделувањето на наградата најдобар МАКЕДОНЕЦ во странство која ја доби по 3 пат.

Честитки на Горан и Надица ај па наскоро наследник на Пандев да има :vozbud:

Одлична емисија имаа Топки на Пандев посветена, Филе му бил гостин во Рим.
Јас сега ја гледав и стварно убава емисија.

Најубавиот дел беше одговорот на прашањето на Филе за кој тим навивал порано?
Пандев одговори: За Милан и го почитувам многу Милан :):):)

Еве ја Надица
%7B79A9910C-050E-42AE-B16F-83451FA175D9%7D_naslovna-2.jpg

%7B2556E1FB-189B-487A-B10F-D2622F01232E%7D_pandev-2.jpg

Надица за разлика од другите девојки на фудбалери е многу поповлечена и не се појавува толко во јавноста како некои други што прават.навистина добра и мила момичка комшика ми е преку 2 куки од мене x)

Го има негде цел документарец на интернет, или пак реприза на Топки кога има?

Надица за разлика од другите девојки на фудбалери е многу поповлечена и не се појавува толко во јавноста како некои други што прават.навистина добра и мила момичка комшика ми е преку 2 куки од мене x)
А и како што знам,оделе уште пред да стане славен

Ако е така,тоа е добро!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom