Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
И за Грасхоперс да не е? :D

Ми го наполни срцето што излезе со знаме на стадион, вистински амбасадор.

- Како се вика Ние сме шампиони на Европа на Македонски?

- Siamo Шампиони Di Европа :pos:

:zver:

29907_125410510811700_125158644170220_254452_7771006_n.jpg

- Како се вика Ние сме шампиони на Европа на Македонски?

- Siamo Шампиони Di Европа :pos:

:zver:

saa nzm ti dali zivves u it i kolku vreme zivees ama ko ke govores odredeno vreme nekoj jazik posle i da sakas da govores na mk, nekoi zboroviavtomatski ke ti idat na taj jazik so poveke go govores... :smir:

saa nzm ti dali zivves u it i kolku vreme zivees ama ko ke govores odredeno vreme nekoj jazik posle i da sakas da govores na mk, nekoi zboroviavtomatski ke ti idat na taj jazik so poveke go govores... :smir:

саа... не знам ти дали го андрстенд она што ај ем сеинг... ама прочитај ми тајтл над аватарот и види го мај емот ајкон и ќе ти се разјасни... пробабли...

саа... не знам ти дали го андрстенд она што ај ем сеинг... ама прочитај ми тајтл над аватарот и види го мај емот ајкон и ќе ти се разјасни... пробабли...

zal mi e ama jas ne razbiram angliski... zal mi e... ili samo makedonski ili samo italjanski... mi dispiace... :smir:

Како ја извртуваат работата еј,прво го прашуваат кој сака да ги земе па Мурињо кажува и овие одма Пандев во Реал:pos::pos:!!Па и Илчо Горѓиевски на Вардар тренеров да го прашаш ке рече го сакам Роналдо и одма ли ке пишат дека доаѓа:pos:

РЕСПЕКАТ за Пандев што одма зеде Македонско знаме !
И за утакмицата добро изигра..имаше и една брилијатна шанса,но Бут му ја фати :(

Утре во 13:00 во малиот градски парк во Струмица пречек на Пандев и дружеше со него. :) Гордо е да си Струмичанец!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom