Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе, гледавте Топки + денес, требаше да има интервју со Пандев, јас па заборавив :tapp:

^ I jas zaboraviv. UPM. Od prilika znam so rekol: "Mnooguuu suumm sreeekeeenn"
27957_125257100827041_125158644170220_253376_1085440_n.jpg

Aбе, гледавте Топки + денес, требаше да има интервју со Пандев, јас па заборавив :tapp:

Абе тој Филе го отече со Барселона секоја емисија веќе аман. И шо за финалето имаше само 5-6 мин и толку. Оти не појде директно во Мадрид да прави интервјуа таму а не во Барселона...:tapp:

Абе тој Филе го отече со Барселона секоја емисија веќе аман. И шо за финалето имаше само 5-6 мин и толку. Оти не појде директно во Мадрид да прави интервјуа таму а не во Барселона...:tapp:

Го имаше интервјуто со Пандев?

Типот прави интервју со фаворитот за претседател на еден од најголемите клубови во СВЕТОТ !!! А ти се буниш зашо бил во Барселона ?!?!
Каде на балканов може да го видиш тоа ?

Па само Барса вреди се друго е срање. Арно си знае Филе.

Филе едно време можеби навивачите на Барса се мали не помтат пред едно 10-11 години живот даваше за Лацио прав ултрас Лацио беше сега го сменил тимот и се пали на 600 точни паса мегу Валдес,Чави и Пике.Јас не може да се замислам по Интер да станам страстен навивач на Реал на пример.
Видовте вчера Цезар до Снајдер до Милито и гол нема што да ја масираш топката лошо да и стане.

Филе едно време можеби навивачите на Барса се мали не помтат пред едно 10-11 години живот даваше за Лацио прав ултрас Лацио беше сега го сменил тимот и се пали на 600 точни паса мегу Валдес,Чави и Пике.Јас не може да се замислам по Интер да станам страстен навивач на Реал на пример.
Видовте вчера Цезар до Снајдер до Милито и гол нема што да ја масираш топката лошо да и стане.
Аман со ова више... Филе од првиот пат коа се појавил на телевизија кажа дека е за Аргентина, Лацио и Барса. Можда си мал, не се секаваш.
А може и си добил таков впечаток затоа што пред 10-11 години Лацио беше еден од најдобрите клубови во Европа, а Барса беше во една од големите кризи во својата историја.

Ваков потег нема да се заборави...тоа ти се вика вистински македонец:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Temava nosi naslov Goran Pandev, a ne File.
I za tie sto ne znaat File odekogas bil i ke bide za Barcelona, Argentina, Lazio, Hajduk Split i Liverpool.

Еј дај бе нека ја најде некој шансата на Пандев од вчера...баш тој момент го пропуштив :(

Temava nosi naslov Goran Pandev, a ne File.
I za tie sto ne znaat File odekogas bil i ke bide za Barcelona, Argentina, Lazio, Hajduk Split i Liverpool.

И за Грасхоперс да не е? :D

Ми го наполни срцето што излезе со знаме на стадион, вистински амбасадор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom