Google+

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
не им успева нешто на гугл со социјална мрежа.
кој обид им е овој, трети? и месец дена потраја и толку беше.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Зашто луѓето од веќе развиена мрежа би се префрлиле на иста со подобар дизајн кога ионака веќе на тој дизајн и функционалност се навикнати. Приватноста не им менува баш многу исто и ваму и таму е, само ваму полесно е да ја наместиш ваму потешко. На тие што не се чувствуваат безбедно се префрлија на Гугл +. Но исто се фаќа, така да не верувам никогаш Гугл + да го симнат фејсбук од тронот, немора и + воопшто Гугл. Џабе сите го плукаме и Експлорер кога и ден денес е најупотребуван прелистувач, без разлика колку Мозилата е подобра.

I

Ivanovska

Гостин
Зашто луѓето од веќе развиена мрежа би се префрлиле на иста со подобар дизајн кога ионака веќе на тој дизајн и функционалност се навикнати. Приватноста не им менува баш многу исто и ваму и таму е, само ваму полесно е да ја наместиш ваму потешко. На тие што не се чувствуваат безбедно се префрлија на Гугл +. Но исто се фаќа, така да не верувам никогаш Гугл + да го симнат фејсбук од тронот, немора и + воопшто Гугл. Џабе сите го плукаме и Експлорер кога и ден денес е најупотребуван прелистувач, без разлика колку Мозилата е подобра.
Подобар дизајн како за кого, бидејќи сите имаме различен вкус. Мене ми е празен, глупав, премногу бел и со еден збор НИКАКОВ дизајнот на гугл+ за разлика од фејсбук кој е број 1.

T

Tetro

Гостин
Џабе сите го плукаме и Експлорер кога и ден денес е најупотребуван прелистувач, без разлика колку Мозилата е подобра.
Да речеме дека си у право. http://internet-browser-review.toptenreviews.com/ Не? Жалам.

Он: А зошто споредбава,.... кога не се исти, наизглед и по примена се две сосема различни нешта.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Да речеме дека си у право. http://internet-browser-review.toptenreviews.com/ Не? Жалам.

Он: А зошто споредбава,.... кога не се исти, наизглед и по примена се две сосема различни нешта.
http://www.webdevelopersnotes.com/articles/popular-web-browsers.php
Изгледа ти не си во право, ај види кој е најкористен. Џабе е и со што сакате споредете го, може само да му лапне на фејсбук од "колачот" голем дел но никогаш нема да успее да му го земе цел.

T

Tetro

Гостин
Изгледа ти не си во право, ај види кој е најкористен
Дјуд.
April 10th, 2009: Out of a total of 1860 votes,...
Било то одавно. И мала група луѓе биле анќетирани.

И цело време со вакво сте запнале, фејзбук па фејзбук.... Абе, има многу други социјални мрежи, не е само тоа. Полека му одминува времето, многу вируфчиња леткаат и по него.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Дјуд.

Било то одавно. И мала група луѓе биле анќетирани.

И цело време со вакво сте запнале, фејзбук па фејзбук.... Абе, има многу други социјални мрежи, не е само тоа. Полека му одминува времето, многу вируфчиња леткаат и по него.
Дјуд.
These are the usage statistics of the same browsers for the same period of time I conducted the poll.

Browser namePercentage usage
Internet Explorer 47.1
Firefox 42.5
Safari 3.8
Chrome 3.5
Opera 2.2
--- надополнето: Aug 15, 2011 5:45 PM ---
Али да не забегаваме со статистикиве за непотребни работи. Како и да е тоа што го кажав во претходниот пост така и ќе биде, никогаш нема Гугл + да го бутнат фејсбук, од јасни причини. Се додека не воведат нешто што не е видено, т.е. да направат социјална мрежа каква што не постој досега.

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
ќе му помине времето и на фејсбук. ќе пукне и тој балон. само сега засега тешко е да му се конкурира на фејсбук.

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Мојот Г+ профил
gplus.to/Cyberboy
Мене мрежата ми е супер, многу подобра од фејсбук, дизајнот,луѓето кои се на него а и комбинацијата со другите сервиси на гугл пред се gmail и gocs...А сега кога ми ја донесоа Angry birds и Wild Ones мислам дека засекогаш ке си останам на сајтов.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Баш таа споредба што ја правите со пребарувачите и некои како што викаат Explorer е сеуште најкористениот... но од која причина !? Дали најмногу е симнуван?(Или можеби што е во склоп со самиот Windows)
Исто е и со Chrome кога испадна беше еден речиси многу едноставен детски пребарувач но со кампањата и опширното рекламирање го надмина до пред некое време најдобриот пребарувач Firefox...
Зошто да не би успеале и со Google+ ako Facebook го споредиме со Firefox ?

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Се регистирав, и не ми е нешто посебно интересно, трипати го немам уклучено. Дали зошто немам пријатели таму, или едноставно не ми се свиѓа, важно фејсбук сега засега ми е подобро.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
немам пријатели..... досадно ми е..... :tapp:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
This feature is not available for your account

You must be over a certain age to use this feature.
-.- нели за сите е сеа!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom