Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
не им успева нешто на гугл со социјална мрежа.
кој обид им е овој, трети? и месец дена потраја и толку беше.

Зашто луѓето од веќе развиена мрежа би се префрлиле на иста со подобар дизајн кога ионака веќе на тој дизајн и функционалност се навикнати. Приватноста не им менува баш многу исто и ваму и таму е, само ваму полесно е да ја наместиш ваму потешко. На тие што не се чувствуваат безбедно се префрлија на Гугл +. Но исто се фаќа, така да не верувам никогаш Гугл + да го симнат фејсбук од тронот, немора и + воопшто Гугл. Џабе сите го плукаме и Експлорер кога и ден денес е најупотребуван прелистувач, без разлика колку Мозилата е подобра.

Зашто луѓето од веќе развиена мрежа би се префрлиле на иста со подобар дизајн кога ионака веќе на тој дизајн и функционалност се навикнати. Приватноста не им менува баш многу исто и ваму и таму е, само ваму полесно е да ја наместиш ваму потешко. На тие што не се чувствуваат безбедно се префрлија на Гугл +. Но исто се фаќа, така да не верувам никогаш Гугл + да го симнат фејсбук од тронот, немора и + воопшто Гугл. Џабе сите го плукаме и Експлорер кога и ден денес е најупотребуван прелистувач, без разлика колку Мозилата е подобра.
Подобар дизајн како за кого, бидејќи сите имаме различен вкус. Мене ми е празен, глупав, премногу бел и со еден збор НИКАКОВ дизајнот на гугл+ за разлика од фејсбук кој е број 1.

Џабе сите го плукаме и Експлорер кога и ден денес е најупотребуван прелистувач, без разлика колку Мозилата е подобра.
Да речеме дека си у право. http://internet-browser-review.toptenreviews.com/ Не? Жалам.

Он: А зошто споредбава,.... кога не се исти, наизглед и по примена се две сосема различни нешта.

Да речеме дека си у право. http://internet-browser-review.toptenreviews.com/ Не? Жалам.

Он: А зошто споредбава,.... кога не се исти, наизглед и по примена се две сосема различни нешта.
http://www.webdevelopersnotes.com/articles/popular-web-browsers.php
Изгледа ти не си во право, ај види кој е најкористен. Џабе е и со што сакате споредете го, може само да му лапне на фејсбук од "колачот" голем дел но никогаш нема да успее да му го земе цел.

Изгледа ти не си во право, ај види кој е најкористен
Дјуд.
April 10th, 2009: Out of a total of 1860 votes,...
Било то одавно. И мала група луѓе биле анќетирани.

И цело време со вакво сте запнале, фејзбук па фејзбук.... Абе, има многу други социјални мрежи, не е само тоа. Полека му одминува времето, многу вируфчиња леткаат и по него.

Дјуд.

Било то одавно. И мала група луѓе биле анќетирани.

И цело време со вакво сте запнале, фејзбук па фејзбук.... Абе, има многу други социјални мрежи, не е само тоа. Полека му одминува времето, многу вируфчиња леткаат и по него.
Дјуд.
These are the usage statistics of the same browsers for the same period of time I conducted the poll.

Browser namePercentage usage
Internet Explorer 47.1
Firefox 42.5
Safari 3.8
Chrome 3.5
Opera 2.2
--- надополнето: Aug 15, 2011 5:45 PM ---
Али да не забегаваме со статистикиве за непотребни работи. Како и да е тоа што го кажав во претходниот пост така и ќе биде, никогаш нема Гугл + да го бутнат фејсбук, од јасни причини. Се додека не воведат нешто што не е видено, т.е. да направат социјална мрежа каква што не постој досега.

ќе му помине времето и на фејсбук. ќе пукне и тој балон. само сега засега тешко е да му се конкурира на фејсбук.

Мојот Г+ профил
gplus.to/Cyberboy
Мене мрежата ми е супер, многу подобра од фејсбук, дизајнот,луѓето кои се на него а и комбинацијата со другите сервиси на гугл пред се gmail и gocs...А сега кога ми ја донесоа Angry birds и Wild Ones мислам дека засекогаш ке си останам на сајтов.

Баш таа споредба што ја правите со пребарувачите и некои како што викаат Explorer е сеуште најкористениот... но од која причина !? Дали најмногу е симнуван?(Или можеби што е во склоп со самиот Windows)
Исто е и со Chrome кога испадна беше еден речиси многу едноставен детски пребарувач но со кампањата и опширното рекламирање го надмина до пред некое време најдобриот пребарувач Firefox...
Зошто да не би успеале и со Google+ ako Facebook го споредиме со Firefox ?

Се регистирав, и не ми е нешто посебно интересно, трипати го немам уклучено. Дали зошто немам пријатели таму, или едноставно не ми се свиѓа, важно фејсбук сега засега ми е подобро.

немам пријатели..... досадно ми е..... :tapp:

This feature is not available for your account

You must be over a certain age to use this feature.
-.- нели за сите е сеа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom