Google+

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Штета што во нашиве балкански краишта не е популарен а толку е едноставен за користење.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Штета што во нашиве балкански краишта не е популарен а толку е едноставен за користење.
Што има врска едноставноста? Кога се живо е на фејсбук и е навикнато на фејсубк, нема потреба ни логика да се преселуваат на друга мрежа.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Што има врска едноставноста? Кога се живо е на фејсбук и е навикнато на фејсубк, нема потреба ни логика да се преселуваат на друга мрежа.
А што е логично, сите во вардар ајде и ние? :pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Вардар е Google :)
Се трудиш со евтини финти да си ја докажеш поентата, но и тоа не е оправдање за обидот да ми го извадиш мислењето од контекст...или можеби е.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас го користам plus, дури мислам да го откачам Fb акаунтот... И ми е далеку подобар и позабавен од FB. Можеби затоа што нема глупи групи од типот ај да се собериме 100.000?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
:pos:ама пак не докажа ништо друго освен дека си несериозен.
Што да докажам? Од дамна сум на G+ скоро сам (со уште некои љубопитни луѓе).

Се што ми треба и сите што ми требаат сега за сега ми се на FB (луѓе, работа, факултет, услуги, новости....). Најди ми логика зашто (сега) да не одам на FB туку да се префрлам на G+?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Што да докажам? Од дамна сум на G+ скоро сам (со уште некои љубопитни луѓе).

Се што ми треба и сите што ми требаат сега за сега ми се на FB (луѓе, работа, факултет, услуги, новости....). Најди ми логика зашто (сега) да не одам на FB туку да се префрлам на G+?
Не бараме логика, туку збориме за тоа дека моментално гугл плус е каде каде подобар од фб.
Али да видиме тајмлајн што ќе донесе.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не бараме логика, туку збориме за тоа дека моментално гугл плус е каде каде подобар од фб.
Али да видиме тајмлајн што ќе донесе.
Поново е, нема логика да е полошо од постарото и плус што има основа, знае што сакаат и што користат корисниците на FB, лесно е така, некој друг го направил, ти само досреди го.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Види, како и да е важно има сериозни обиди за конкуренција на поле на социјални медиуми.
А Google + e еден од најсериозните.

Kajgana Shop

На врв Bottom