Google Chrome или Mozilla Firefox?

Google Chrome или Моzilla?

• Google Chrome

Гласови: 70 39,8%
  • Mozilla Firefox

Гласови: 106 60,2%

• Вкупно гласачи
    176

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Сум гласала за Мозила, ама од пред некое време кога ја инсталирав новава верзија нагло почна да ми кочи и да не се отвора. Сега се префрлив на Гугл Хром и морам да кажам дека е топ, а башка и подобро изгледа визуелно со тоа темите.

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Хромот е многу побрз од мозилата а и подобар изглед има

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Google Chrome кога сурфам бидејќи е драстично побрз.

Mozzila кога симнувам симнувам само директно и имам додатоци за максимум брзина на симнување, работи кои хроме за жал се уште ги нема.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Со новите теми, Chrome е дефинитивно најубавиот browser.

Поготово Порше темата :))

Е

експерт

Гостин
chrome definitivno.* mozila duri nemam ni instalirano/ porano mnogu koristev opera ama sega gledam kolku e neprofesionalna. kako alternativa koristam safari. inaku chrome e edinstven

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.133
Поени од реакции
1.740
Chrome ми е покомпактен за користење, многу е просто, изгледот е добар и иде брзо.Веќе година и пол го користам и немало никаков проблем до сеа.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Google chrome не ми ги отвара некои страни па мора да користам Inernet Explorer или Mozzila

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Mozilla a plus ima i dodatoci na primer DownloadHelper a od drugite prebaruvachi Opera oti e dosta brza a ima i speed dial pa i Safari a Chrome mnogu retko go koristam a Explorer pa ic ne go koristam
само ради ова го користам МОзила,има многу додатоци како ова download helper и слично или за безбедност на страниците или пак stumble upon али Chrome го јаде у се само што нема додатоци за жал

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Дефинитивно Google Chrome закон е!
Порано користев Mozilla ама имав некои проблеми и сега Google Chrome врши работа:)

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
и јас исто можилата почна некако во последно време да биди катастрофа и на секое crash ми пишеше сега Google Chrome користам и добар е.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Firefox ми е супер, посебно што има (бесконечно) многу додатоци, можам што сакам да си правам и како сакам (по мој вкус) додека Chrome е многу ограничен.

Се што може Chrome, може и Firefox и плус уште 1000+ други работи.
Можеби Chrome е за некоја стотинка побрз од Firefox (ама нема никакви додатоци).... а за толку да менувам пребарувач.... тешко.

Член од
8 септември 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Јас сум со лисицата. Сметам дека е подобра заради addon-овите, а и тоа дека порано кога користев хром имав некои потешкотии... Можеби е само до мене, може јас сум грешка.

Kajgana Shop

На врв Bottom