Голф 6

• Креатор на темата Креатор на темата krembil0tina
  • Време на започнување Време на започнување
И како ти изгледаше вака во живо? Некои што го виделе во живо викаат дека е многу поубав од на слика. :toe:

Да не знае некој од колку евричиња ке почнува?
Слушнав дека основниот модел ке бил околу 16000е.

Фосил а зошто не си земеш vw scirocco 1.4 tsi 160 ks или 2.0 tsi 200 ks.
Послабиот кошта околу 22500 а појакиот околу 25000 и сигурно на овие цени ке добиеш добар попуст.Исто имаш добра понуда за Leon fr 2.0 tsi 200 ks истиот мотор од vw golf v gti i od vw scirocco и со попустот што го даваат сега Сеат ке кошта околу 21000, што мисам дека е многу добра понуда.За тие пари немаш нова побрза кола.

Абе Голф си е Голф бе.И сеуште може да се нарачуваат 5-ки.Имаат на лагер сеуште не е поминат да кажам рокот за нарачување на 5-ки ГТИ.
:salut:

dali nekoj moze da mi kaze kolku e redoven servis za golf V 1.4 vo oficijalniot servis porsche makedonija fala

attachment.php

Ова е тест возило на Porsche Македонија. Го има во сите списанија.

Дури се расправаме за 6-ката, дали ке ја има ке ја нема, VW најавува дека ке излезе со 7-мата серија. Еве како би изгледала

golf7_1.jpg

Предниот дел многу ми наликува на Астра и Меган...

golf7_2.jpg

Задниот дел изгледа некако футуристички.

Инфо.

Не купувајте 5-ка, ке излезе 6-ка, море не, почекајте уште 5 години ке излезе 7-ката, ако до тогаш не најават уште 2 генерации. Стварно не ми е јасно што прават во VW наместо да ја тераат 6-ката која нема ни 3 месеци како официјално е во продажба, веќе ја покажуваат 7-ката...

Не верувам дека овие слики се пуштени од волксваген. Ги има направено на фотошоп некој вљубеник во Голф вајда. Инаку супер ми изгледа седмицава, предобра е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom